Victoria Beckham a cumpărat un supermarket

Vedeta a cumpărat un supermarket din Londra pe care intenţionează să-l utilizeze ca spaţiu de lucru pentru "imperiul" ei din industria modei, aflat în plină expansiune.
Creatoarea de modă a cumpărat un magazin din reţeaua Spar, în cartierul Battersea, aflat la mică distanţă de birourile ei din partea de vest a Londrei, întrucât avea nevoie de un spaţiu de lucru mai mare pentru angajaţii ei, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

"Brandul Victoria Beckham devine tot mai puternic şi se extinde într-un ritm fenomenal. Pur şi simplu, avea nevoie disperată de un spaţiu mai mare. A căutat şi studiat mai multe depozite şi magazine în ultima vreme şi a aflat că magazinul Spar din apropiere a fost pus în vânzare", a declarat o sursă.

"Deşi nu este unul dintre cele mai strălucitoare spaţii de lucru, este funcţional şi, odată renovat, va deveni o bază perfectă pentru brandul ei", a adăugat aceeaşi sursă.

Victoria Beckham, în vârstă de 38 de ani, s-a remarcat în calitate de membră a grupului Spice Girls, iar în ultimii ani a devenit creatoare de modă, lansând mai multe colecţii.
Soţul ei, David, fostul căpitan al echipei naţionale de fotbal a Angliei, a creat o linie de lenjerie intimă pentru brandul H&M.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Martie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod