Vica Blochina nu a dat Bacalaureatul

Elevii din ultimul an de liceu au intrat în febra examenului de bacalaureat. Vedeta a dezvăluit că ea nu a trecut prin această experiență.
Ea susţine că nu a făcut liceul şi nu a dat nici bacalaureat, pentru că în ţara ei, Lituania, sistemul de învățământ este diferit: "În Lituania nu se dă examen de bacalaureat, nu există nici măcar liceu. Intri în clasa întâi la şcoală şi mergi până în clasa a XII-a", a explicat vedeta pentru ziarulring.ro.

Acest lucru nu înseamnă că ea a scăpat de "probele de foc". "Se dau două examene, unul în clasa a nouă şi altul în clasa a XII-a, şi după aceea mergi direct la facultate. Nu îmi mai aduc aminte toate detaliile, dar ştiu că în clasa a XII-a am tot dat examene la vreo şase materii. Cu fizica şi cu matematica n-am fost prea prietenă, dar m-am descurcat, în schimb, la limba lituaniană şi limba străină am fost foarte bine pregătită (...)", a povestit Vica.

"Nu prea mi-a plăcut chimia şi am avut ghinionul să am aceeaşi profesoară pe care o avusese şi mama. Iar mama fusese elevă de aur... aşa că tot timpul picam prost pentru că ne compara", a mai spus Vică Blochina.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod