Vica a câștigat: Piţurcă e tatăl lui Edan

Judecătoria Buftea a stabilit că antrenorul este tatăl copilului Victoriei Blochină, obligându-l pe omul de fotbal să-i plătească lui Edan Blochină o pensie lunară de 39.389 de lei, minorul rămânând în grija mamei, informează agenția Mediafax.
"Instanţa admite în parte acţiunea, constată că pârâtul este tatăl minorului, pune în atenţia Serviciului de stare civilă competentă să opereze cuvenita menţiune în certificatul de naştere al copilului, stabileşte domiciliul minorului la reclamantă, urmând ca autoritatera părintească să se facă doar de ea, obligă pe pârât la plata a 39.389 de lei pensie lunară, începând cu data de 27 decembrie 2011 până la majoratul minorului", se arată în minuta Judecătoriei Buftea, care s-a pronunţat vineri în procesul de paternitate deschis de Victorija Blochină lui Victor Piţurcă.

Victor Piţurcă are un salariu la echipa naţională a României de 35.000 de euro pe lună, dar acesta poate fi suplimentat de trei ori, în funcţie de performanţe, notează Mediafax.

Pensia alimentară decisă de instanţă, respectiv de aproape 8.600 de euro (un sfert din salariul lui Piţurcă-n.r.), este una dintre cele mai mari stabilite de judecători.

Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ilie pe post de 6 - 6 ! pe 25 Nov 2012, 08:33
    Vica a castigat !

    Ma bucur pentru Edan ! Asa-i trebuie lui Piturca, daca a poftit la balerina ! Dar ce se intampla daca din cauza necalificarii, Piturca ramine pe dinafara ? Desigur ca atunci nu mai plateste ! Eu cred ca ar fi bine sa plateasca si 1/4 din castigurile pe care le obtine de la jocurile de noroc, unde trisorul are bafta, pentru ca utilizeaza " metode specifice " numai lui si anume: zaruri masluite, minicamere, de filmat, etc ! Bravo Vica, esti fata desteapta !

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod