Veste şoc: Smiley şi Laura Cosoi s-au despărţit!

Cei doi au decis să se despartă, după o relaţie care a durat peste cinci ani, dar faptul că nu mai formează un cuplu nu îi va împiedica să aibă proiecte profesionale comune.
Cei doi au decis să se despartă, după o relaţie care a durat peste cinci ani, dar faptul că nu mai formează un cuplu nu îi va împiedica să aibă proiecte profesionale comune.

"După o relaţie care a durat mai bine de cinci ani, Laura Cosoi şi Smiley au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi au ajuns de comun acord la această decizie, fiind convinşi că aceasta este cea mai bună variantă pentru amândoi", se arată într-un comunicat citat de agenţia Mediafax.

Cu toate acestea, o colaborare este pe lista proiectelor lor profesionale de viitor.

Atât Laura Cosoi, cât şi Smiley îşi mentin dreptul la intimitate, comunicatul fiind singura informaţie către mass-media cu privire la despărţirea lor.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Iunie 2012
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mimi pe 7 Iun 2012, 12:56
    PACAT..ERAU FF FRUMOSI

    CE INSEAMNA SI VIATA ASTA DE CARIERA..NU LE MAI AJUNG BANII SI NU GASESC MULTUMIRE IN NIMIC,,PACAT ..ERATI FRUMOSI AMANDOI...ASTA ESTE...

    2
    1

  • Fonduri UE pe 7 Iun 2012, 11:14
    Fonduri UE

    Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

    0
    1

  • andreea pe 6 Iun 2012, 19:44
    :(

    pacat!erau asa frumosi impreuna!

    6
    0

  • bogdan huidan pe 6 Iun 2012, 18:54
    veste

    da totusi de ce este o veste soc?

    5
    6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod