Veste şoc pentru admiratori: Beyonce şi-a tuns părul. Imagini inedite!

Beyonce şi-a uimit fanii cu câteva imagini postate pe Facebook în care arată o schimbare radicală de look.

Artista a postat pe Instagram mai multe fotografii în care apare cu părul tuns scurt. Într-una dintre imagini, cântăreaţa în vârstă de 32 de ani apare uitându-se într-o oglindă, stând cu mâinile la spate.
Cea de-a doua fotografie este făcută de Beyonce cu telefonul mobil, în faţa oglinzii. Apare în prim-plan, fără bijuterii şi cu foarte puţin machiaj.

La concertul pe care l-a susţinut luni în Brooklyn, New York, Beyonce şi-a etalat părul lung cu care fanii o ştiu de mulţi ani.
Beyoncé Knowles a devenit celebră la sfârşitul anilor '90 în calitate de membră a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyoncé a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love". Beyoncé este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 16 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny's Child şi alte 13 în calitate de artistă solo.

Beyonce a jucat şi în filme, precum "Austin Powers - Goldmember" (2002), "Pantera roz" (2006), "Dreamgirls" (2006) şi "Cadillac Records" (2008).

Beyoncé Giselle Knowles s-a născut în data de 4 septembrie 1981 şi are o relație amoroasă cu cântărețul american Jay-Z, din anul 2002. După multe speculații în presă, cei doi și-au unit destinele pe data de 4 aprilie 2008.

Artista s-a născut în Houston, Texas, părinții săi fiind Matthew Knowles și Tina Beyincé Knowles. Tatăl cântăreței este afro-american, iar mama sa, Tina, provine dintr-o familie de origine franceză. Viitoarei soliste i-a fost oferit numele de familie al mamei sale, întrucât, se dorea ca acesta să nu se piardă, deoarece doar un număr restrâns de persoane de sex masculin purtau acest nume. Beyoncé are și o soră, Solange, care a devenit ulterior cântăreață și actriță.

Tânăra Knowles a fost educată la școala primară Sfânta Maria, din Texas, unde a început să studieze balet și jazz.

În ciuda timidității sale ea s-a arătat interesată de muzică și de interpretare, începând să participe la diverse concursuri locale. După câteva momente petrecute pe scenă, artista și-a învins temerile, realizând faptul că își dorește o carieră în muzică. La vârsta de șapte ani, artista a participat la o competiție muzicală pe plan local, interpretând piesa „Imagine”, a cântărețului englez John Lennon, grație interpretării câștigând concursul. În toamna anului 1990, Knowles a fost înscrisă la şcoala primară Parker, o instituție cu specific muzical din Houston.

La vârsta de opt ani, Knowles, a cunoscut-o pe LaTavia Roberson în timpul unei audiții muzicale. Acestea au făcut parte dintr-un grup muzical cu titulatura „Girl's Tyme”, ulterior fiind acompaniate de Kelly Rowland. Datorită lui Knowles și lui Rowland, formația a crescut în materie de popularitate, atrăgând atenția compozitorului Arne Frager.
Acesta le-a invitat în studioul de înregistrări „The Plant Recording Studios”, localizat în Carolina de Nord, în timpul sesiunii de înregistrări concentrându-se asupra lui Beyoncé, întrucât el considera că vocea și personalitatea ei sunt potrivite pentru a propulsa grupul spre notorietate. În acest scop, Frager le-a înscris pe componentele formației la spectacolul muzical Star Search, una dintre cele mai cunoscute și apreciate emisiuni de promovare a noi talente muzicale. Girl's Tyme a participat la acest concurs însă nu a câștigat datorită faptului că piesa aleasă a fost una nepotrivită, după cum a afirmat și Knowles ulterior.

Datorită insuccesului din concurs, tatăl artistei a decis să se ocupe personal de grup, demisionând din slujba pe care o deținea, pentru a se ocupa de impresarierea formației. Imediat după acest lucru veniturile familiei Knowles s-au înjumătățit, părinții cântăreței separându-se pentru un interval de timp datorită presiunii și neînțelegerilor.
Ulterior, tatăl artistei a primit-o în formație și pe LeToya Luckett, grupul începând să crească în materie de popularitate. În anul 1993, Girl's Tyme a semnat un contract cu casa de discuri Elektra Records, dar grupul a fost abandonat în același an fără a lansa vreun produs discografic. Patru ani mai târziu, în anul 1997, Girl's Tyme a semnat un contract cu casa de producție Columbia Records, care o impresariază pe Beyonce şi în prezent.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod