Vedetele sărbătoresc reîntâlnirea cu Pumpkin Spice Latte la Starbucks Cotroceni

Dornice să redescopere aromele toamnei, vedetele și-au dat întâlnire aseară la cafeneaua Starbucks, din Afi Palace Cotroceni, unde au savurat celebra bautură, Pumpkin Spice Latte.
Alina Eremia și fratele ei, Mircea Eremia, Ioana Maria Moldovan, Oana Tache, Giani Kiriță  și Vladimir Drăghia au avut parte de experiențe magice de toamnă la Starbucks, ceea ce le-a deschis apetitul pentru cafeaua specială cu arome de dovleac și scorțișoară.
 
Vedetele au acceptat cu entuziasm provocarea de a-și prepara singure băutura vedetă a toamnei, Pumpkin Spice Latte. Au îmbrăcat sorțul de la Starbucks și au dat frâu creativității în spatele barului, după care s-au bucurat de propriile cafele Pumpkin Spice Latte. În aceeași seară specială de toamnă, artiștii au fost invitati de către barista de la Starbucks la o sesiune de degustare, care i-a surprins și cu tips & tricks despre cafea.
 
Cafeneaua Starbucks Cotroceni este amplasată la parter, într-o zonă intens circulată, şi are o suprafaţă de 450 mp, care include şi o terasă exterioară, dar şi o grădină de iarnă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod