Vedetele pasionate de gătit se întrec la "MasterChef"

Show-ul de la Pro TV reuneşte în bucătărie, din 22 octombrie, vedete pasionate de gătit, care îşi vor pune la bătaie talentele culinare pentru a câştiga trofeul şi titlul de "Master Chef".
Juraţii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scarlatescu sunt pregătiţi să coacă la foc iute răbdarea vedetelor intrate în joc, care vor primi cele mai dificile probe din partea celor trei chefi. Fie că sunt cântăreţi, actori, jurnalişti sau oameni de televiziune, vedetele de la "MasterChef - Proba celebrităţii" nu vor fi scutite de privirile dure şi comentariile acide ale juraţilor, care vor fi mai exigenţi ca niciodată şi le vor testa la maximum aptitudinile culinare ale celebrilor concurenţi, informează un comunicat al Pro TV, citat de Mediafax.

"Nu ştiu cât sunt de pricepută, dar sunt destul de inventivă atunci când vine vorba despre reţete. Sunt genul de persoană care întotdeaună adaugă ceva nou unei reţete. Gătesc de cele mai multe ori pentru prieteni şi familie şi deşi gătesc destul de dietetic, la «MasterChef», am învaţat foarte multe lucruri noi, care cu siguranţă îmi sunt utile acum în bucătarie", a declarat Laura Cosoi, una dintre vedetele care participă la "Master Chef".

De asemenea, Gina Pistol a precizat că, atunci când vrea să-şi impresioneze familia sau prietenii cu preparate culinare, reuşeşte. "Iubesc şofranul şi-mi place să-l folosesc destul de des.
Apoi, scorţişoara. Am început să gătesc încă de când eram mică. Îmi plăcea să stau pe lângă mama şi s-o ajut. Mi se părea că doar aşa sunt un om mare"
, a adăugat Gina Pistol.

"Înainte de a păşi în bucătaria «MasterChef» chiar credeam că sunt foarte pricepută la gătit. Asta se datorează în primul rând feedback-ului pe care l-am primit de la cei care au mâncat din bucatele preparate de mine. Dar mă aşteptam să am o revelaţie la «MasterChef» despre ce înseamnă cu adevărat să fii chef. Într-o bucătărie de cinci stele nici măcar omleta nu se face aşa cum o facem noi acasă. Aşa că vă daţi seama că experienţa mea la «MasterChef» a fost în primul rând şocantă. Pur şi simplu cei trei chefi mi-au dat cu «realitatea în cap» şi chiar mi-a placut", a afirmat Elena Lasconi.

Totodată, Pacha Man a declarat că "pot spune că sunt destul de priceput la gătit". "Despre primul meu preparat, juraţii nu au avut o părere foarte bună, m-au întrebat dacă am venit cu un veterinar deoarece era să sară raţa pe ei", a spus Pacha Man.

"Dacă intru în bucătărie nu mor de foame. Iar la «MasterChef» am învăţat cum să dau şi formă şi gust mâncării. Piesa mea de rezistenţă în bucătărie este mielul în crustă de verdeţuri şi bulete de piure", a declarat Alex Dima.

Octavian Strunilă afirmă că el găteşte de când se ştie.
"Am gătit (asta n-o să-i placă lui chef Cătălin) clătite la doar 6 ani. Nu ştiu cât sunt de priceput, dar sunt insistent. Folosesc foarte des busuiocul şi usturoiul pentru că îmi plac creveţii şi merg foarte bine în sosuri de usturoi şi busuioc", a adăugat acesta.

Şerban Copot a subliniat că nu îi plac reţetele sofisticate, precizând că îi place să meargă pe instinct şi improvizaţie atunci când găteşte. "Sunt bucătar-duminicar, cu o mână de reţete în buzunar (le numeri pe degete). Na că am facut şi o rimă! Pentru mine, «MasterChef» va fi o experienţă care îmi va îmbogăţi paleta de cunoştinţe în domeniul culinar", a afirmat Copot.

Ioan Isaiu a relatat că nu poate spune că este un profesionist în ale gătitului, dar îi place să gătească, în special pentru prieteni şi familie."Am învăţat diferite reţete, mai ales cele asiatice, asta pentru că sunt un gurmand notoriu. Sunt înnebunit după orezul prăjit. Îl prepar de obicei cu carne de pui şi legume diverse", a spus Saiu.

"Îmi place să gătesc în timpul meu liber, dar din păcate acest timp este foarte limitat. Cel mai des folosesc ardei iute sau seminţe de chilli. Ador mâncarea cu puţină aromă iute şi folosesc mai puţin sare sau piper", a afirmat Monica Irimia.

Gabriela Irimia a precizat că a avut multe tentative de a găti ceva special cu ocazia evenimentelor importante din viaţa sa.
"Şi bineînţeles pentru a-l impresiona pe iubitul meu. Am un caracter foarte ambiţios, sunt o perfecţionistă şi am folosit această oportunitate, concursul «MasterChef», pentru a mă descoperi pe mine însămi şi a vedea dacă am sau nu talent pentru arta culinară", a continuat aceasta.

"Participarea la emisiunea «MasterChef» a fost ceva care m-a scos din ritmul meu de zi cu zi, o nouă experienţă de viaţă. N-am pretins niciodată că aş fi un as în materie de gătit şi artă culinară, însă mă descurc foarte bine, zic eu, la preparat mâncăruri tradiţionale româneşti", a declarat, la rândul său, Carmen Şerban.

Totodată, Jojo a afirmat că găteşte cu mult de suflet. "Toţi oamenii din viaţa mea cărora le-am gătit au fost mereu multumiţi şi mâncarea mea e mereu apreciată. La «MasterChef» a trebuit să gătim la un nivel superior din toate punctele de vedere. Ce mă bucură foarte tare e că simt că mi-am depăşit încă o dată limitele şi am învăţat experimentând ce înseamnă să pregăteşti o farfurie de «MasterChef». Privind competiţia înainte de a participa, părea mai simplu. Nu a fost uşor, însă a fost o experienţă fabuloasă din toate punctele de vedere", a declarat Jojo.

Adrian Daminescu a subliniat că, în umila sa opinie, este "cel mai bun bucătar dintre cântăreţi şi cel mai bun cântăreţ dintre bucătari".
"Datorită experienţei mele, călătorind prin toată lumea, am descoperit condimente care încă nu sunt cunoscute pe piaţa românească. Le folosesc la reţete originale sau le combin în funcţie de importanţa gustului pe care vreau să-l implementez mâncării respective", a mai afirmat acesta.

Deşi poate părea surprinzător, Don Baxter este pasionat de gătit, iar din această toamnă telespectatorii Pro TV vor descoperi cât de talentat este în ceea ce priveşte arta culinară. Cătălin Josan nu are talent doar în muzică, ci şi în bucătărie, iar la "MasterChef - Proba celebrităţii" va încerca să demonstreze că merită nu numai şorţul "MasterChef", ci şi laudele juraţilor.


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Septembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod