Vedetele care au slabit spectaculos au facut o vizita si pe la medicul estetician

Toate vedetele care au slabit spectaculos au avut nevoie de estetician. Pentru ca pierderea kilogramelor aduce bucurii pe de-o parte si neplaceri pe de alta,pielea se lasa, isi pierde din ferimitate.
"Eu am avut bucuria sa-i am pacienti si pe Razvan Ciobanu, si pe Oana Radu dupa ce au slabit, din fericire fetelelor nu au avut probleme serioase, ba din contra. Au slabit frumos si au avut nevoie doare de niste tratamente de revigorare a tenului, Jet Concept sau Terapia Dracula, nimic chirurgical. Recomand oricum pacientilor mei mai intai tratamentele cu substante naturale, grasime, sau terapie cu sangele propriu, care fac minuni de-a dreptul, pentru ca sunt substante pe care corpul nostru ni le da si pe care le primeste fara efecte adverse.
Am vazut-o si pe Rita Muresan, si ea arata foarte bune la nivelul fetei, dupa ce a slabit. Rita e fricoasa de ace, se gandeste de ceva vreme daca sa se lase pa mana mea sau nu.  In momentul acesta ma ocup de fermitatea fetei Ralucai Badulesc, ea a slabit enorm, dar cu toate astea structura pielii ei de pe fata nu a fost grav afectata. Deocamdata incercam cu grasime proprie si plasma gel sa revigoram tenul, substante din corpul nostru. Daca nu dau rezultatul perfect voi apela si la firele de suspensie,clar din aur pentru ca Raluca e cea mai mare iubitoare a acestui metal".

 
Aurul a fascinat celebritatile din totdeauna, si le fascineaza in continuare. Mai nou, medicina estetica a cucerit starurile din toata lumea, dar si pe cele autohtone, cand a inventat o metoda de intinerire a fetei bazata pe fire de aur. Madonna a fost cea care a dat startul, diva a fost surprinsa de revista People la scurt timp dupa aceasta interventie, cand pozata de aproape i s-au descoperit doi plasturi mici in par.

Numita si "Lunchtime Lift", aceasta procedura revolutionara dureaza mai putin de 45 de minute si poate crea prin minune un aspect intinerit, fara a necesita anestezie generala, ci doar locala, nu necesita nici spitalizare, nici perioade lungi de recuperare.


"Eu recomand aceasta interventie persoanelor trecute de 45 de ani, sigur, se poate face si persoanelor mai tinere daca problemele, stresul sau alti factori au imbatranit foarte rau tenul, au facut pielea sa se lase. Si o recomand mai ales celor care au slabit foarte mult si au pierdut din tonusul fetei", a declarat dr. Iancu Morad.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod