Vedetele au prezentat colectia "Campionii" semnata de Adela Diaconu si Ciprian Vaida

Colecția „Campionii'“, semnată de Adela Diaconu și Ciprian Vaida, a adunat la un loc nume consacrate ale sportului românesc, în cadrul festivalului Bucharest Fashion Week, găzduit de centrul de evenimente Ambasad'Or.
In premiera in Romania, marile vedete din sport au urcat pe o scena de moda in calitate de manechini! Prezentarea de moda a fost deschisa de frumoasa Andreea Mitu, care de curand a reusit o performanta extraordinara pentru sportul romanesc calificand echipa Romaniei in elita tenisului mondial. Gimnastă română de talie mondială, Monica Rosu a purtat si ea o rochie ce o infatisa cand a castigat titlul olimpic. Monica Iagar a pasit cu incredere pe podium avand rochia ce o arata atunci cand a castigat titlul european.


Monica a fost insotita pe scena de maestrul sportului romanesc, Mihai Dragomir. Doina Melinte, una dintre cele mai mari campioane oferite vreodată de atletismul românesc, campioana olimpica,mondiala si europeana ce a dus Romaniei peste 300 de medalii a urcat pe scena alaturi de manechinul ce purta cu mandrie rochia cu chipul campioanei ce a adus Romaniei faima si glorie. Eroul de la Sevilia ce a aparat 4 penalty-uri si a castigat Cupa Campionilor Europeni la fotbal,unicul si inegalabilul Helmuth Duckadam alaturi de frumoasa sa sotie, Alexandra si de vedeta Dana Savuica au fost intensi aplaudati de cei prezenti in sala.
iar unicul si inegalabilul Ilie Nastase marele nostru campion a defilat alaturi de speranta modellingului romanesc, Rebeca Prodan, fiica Anei Maria Prodan.

Adela Diaconu si Ciprian Vaida au iesit la final alaturi de top modele internationale Claudia Neghina si Ioana Francia. A fost un show unic de moda in Romania, unde valorile adevarate au stralucit in lumina reflectoarelor la fel ca atunci cand aduceau aurul si gloria pentru tara noastra, spectatorii apaludand la scena deschisa acest demers de a promova vedetele adevarate, si anume campionii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod