Vedetele au pasit in Wedding Wonderland!

Wedding Wonderland a fost conceptul lansarii noii colectii de rochii de mireasa si de seara Bella Sposa. Celebritati, jurnalisti si bloggeri au pasit in showroom-ului din Bd. Dacia 153-155 care s-a transformat prin intermediul decorului, muzicii si detaliilor festive, intr-un “Taram al Craiesei Zapezilor”.

Inca de la intrare, vedetele (printre care s-au aflat Sonia Argint Ionescu (TVR1), Irina Mohora (TVR1), Florentina Fantanaru (Antena Stars), Paula Chirila (actrita), Cristina Cioran, Bianca Pena, Alexa Niculae, Patricia Cimpoiasu si Andreea Runceanu (Amadeus), Irina Cordoneanu,  Camelia Baltoi (Digi Sport) si Ana Gheorghe) au  primit cocarde cu elemente de iarna,  de la Floraria Mobila si s-au fotografiat  intr-un decor feeric, realizat printr-o aplicatie Augmented Reality, dezvoltata de Concept Factory in care se puteau juca cu fulgi de nea virtuali si turturi de gheata.


Imbracata in cele mai spectaculoase rochii din colectiile La Sposa si San Patrick, un model cu fizionomie scandinava a defilat printre invitati, prezentand noutatile seoznului viitor in materie de rochii de mireasa.
Una dintre cele mai inovative rochii de mireasa prezentate in cadrul evenimentului a fost modelul „2 in 1” care “jongleaza” cu lungimile sau cel al cu trei trene care in miscare capata un efect vizual spectaculos, intrucat te poarta cu gandul la o coada de paun. Totodata, au fost prezentate si rochii cu dantela aplicata pe tulul in nuanta pielii (cu efect vizual de tatuaj) si rochii cu irizatii capuccino si caramel, ce sunt disponibile si pe www.bellasposa.ro, dar si accesorii de nunta, precum voaluri lungi si bogate cu margini din dantela care au cucerit-o pe Cristina Cioran.


Specialistul in nunti de la revista Ghidul Miresei a povestit invitatilor cum porti organiza o nunta iarna, desi pare atipic acest concept a castigat din ce in ce mai multa popularitate, atat in SUA, cat si in Europa datorita costurilor mai mici ale inchirerii locatiilor de nunta, ale elementelor de decor care pot fi folosite (conuri de brad, stele argintii, luminite), cat si a fotografiilor spectaculoase ce pot fi realizate in natura inghetata.


Pentru a intregi aceasta atmosfera, invitatii s-au delectat si cu dulciuri de la Adore Cakes care a lansat in premiera un candy bar de iarna: mousse de dovleac cu biscuit cu scortisoara, prajitura cu portocala si crema de branza, sos de ciocolata si mini churros, bezele cu pere, ciocolata si nuci, biscuiti decorati, trufe de portocala, cupcakes, cake pops (realizate din ciocolata alba si floricele) si macarons, precum si cu cafea de la Bristot, o companie cu traditie ce a adus o contributie insemnata la dezvoltarea cafelei prajite, in stil italian, incepand cu secolul XX.


Pe muzica epica a solistei Enya, celebritatile, bloggeri si jurnalistii au admirat si cea mai noua colectie de bijuterii Preciosa, intitulata Crustal Gothic si disponibila si pe www.mazza.ro, dar si la etajul 1 al Baneasa Shopping City.
In inima Bohemiei, maestri cehi ce stapanesc arta cristalelor si metalelor pretioase si-au imaginat o colectie rafinata de bijuterii, institulata Crystal Gothic. Inspirati de castelele si de bisericile din Praga, acestia  au reinterperatat vitraliile, rozetele si elementele specifice arhitecturii gotice in bijuterii contemporane cu o simbolistica aparte.

Foto: Ascendent Art
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod