Vedetele asteapta cu nerabdare nunta anului din Saga Amurg: Zori de zi

17 Noiembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Vedetele asteapta cu nerabdare nunta anului din Saga Amurg: Zori de zi


Cea mai frumoasa poveste de dragoste prinde contur la CinemaPRO, unde odata cu premiera de gala a filmului Saga Amurg: Zori de zi – Partea I va avea loc si cea mai asteptata nunta a anului, cea dintre Bella si Edward, care se va consuma intr-un decor idilic, vineri seara, cu incepere de la ora 19.30.

Alaturi de vedete, vor defila pe covorul rosu celebrele sosii ale actorilor din serie, care spre deliciul publicului isi vor lua rolurile foarte in serios pozand in cei mai in voga miri ai momentului pentru fanii nerabdatori.

Printre vedetele care si-au anuntat prezenta cu entuziasm la mult-asteptata nunta dintre vampirul Edward si muritoarea Bella se numara: Dana Rogoz, Dan Cruceru, Mihai Gruia (Akcent), Alexandra Bar, Madalina Draghici, Mircea Solcanu, Cabral si Andreea Ibaka, Adela Popescu si Radu Valcan.
Fani infocati ai seriei sunt si membrii renumitei trupe LA-LA BAND, in frunte cu Alina Eremia si Dorian Popa.

,,Cea de-a patra parte a seriei Twilight cred ca este unul din lucrurile pe care, deja, ni le dorim cadou de la Mos Craciun. Abia astept sa vad filmul la premiera si implicit ce au mai reusit sa creeze si de aceasta data”, declara Dorian.  Nici Alina nu s-a lasat mai prejos si a adaugat clar si la obiect: ,,Sunt fana seriei Twilight. Am vazut toate filmele de pana acum si astept cu mare interes premiera romaneasca de vineri”.


Cu multe personaje noi si rasturnari de situatie neasteptate, Saga Amurg: Zori de zi – Partea 1 are la baza romanul omonim scris de Stephenie Meyers, care, din dorinta realizatorilor a fost adaptat pentru doua filme.

Pentru a putea reda cat mai fidel   capitolele finale ale Sagai Amurg, producatorii l-au adus in echipa de exceptie pe reputatul regizor Bill Condon, laureat al premiilor Oscar pentru scenariul filmului Gods and Monsters. Zori de Zi - Partea 1, urmatorul episod al Sagai Amurg, duce povestea de dragoste dintre  Bella si Edward pe un fagas aproape normal. Vampirul si muritoarea par sa se bucure acum de o casatorie aparent linistita, dar nu pentru mult timp, fericirea lor fiind din nou spulberata de tradari si pericole negandite.

Din 18 noiembrie, filmul Saga Amurg: Zori de zi – Partea 1 va putea fi vizionat in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex - Baneasa, Glendale Studio (Bucuresti), Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Galeria Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Timisoara, Iasi, Pitesti), Cityplex (Constanta, Brasov, Bucuresti), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Cortina (Oradea), Cinema Phoenix (Pascani), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Patria (Bucuresti, Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Cinema Premiera (Ploiesti).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod