Vedete feminine in costum masculin. Iata cum il poarta Sandra Bullock!

Costumul masculin in tinutele feminine ramane in tendinte si in aceasta toamna. Potrivit unui dress-code,“black tie” costumul masculin, tip tuxedo mizeaza pe simplitatea elementelor si frapeaza prin impactul vizual puternic. Nu este de mirare, ca din din ce in ce mai multe vedete de la Hollywood il prefera, in locul somptuoaselor rochii de seara, la evenimente de gala sau “red carpet”.

Sandra Bullock a purtat o jacheta Burberry Tailoring, la premiera din Londra a filmului “Gravity”. Actrita in varsta de 49 de ani s-a “jucat” cu albul si negrul in aceeasi tinuta. Pantalonii stramti si sandalele cu toc inalt au avut un efect de alungire si de subtiere a siluetei.

Cu aproape 30 de ani mai tanara, Cara Delevingne a optat tot pentru un costum, Burberry, la lansarea platformei  digitale, “Art of Trench” in Asia. Top modelul a stranit admiratia audientei din magazinul Burberry K11, din Shanghai, prin eleganta desavarsita si simplitatea tinutei.

Mai indrazneata, Rosie Huntington Whiteley a preferat un costum intr-o nuanta de oranj intens, pe covorul rosu, la prezentarea colectiei de toamna-iarna Burberry, in timp ce solista Rita Ora a adoptat un look “tomboy” intr-un costum albastru, Burberry pe care l-a purtat cu un tricou cu imprimeu si sandale cu platforma.

 



Costumul masculin si-a castigat popularitatea in anii 30-40, cand femeile au iesit de sub autoritatea barbatilor si au decis sa le „imprumute” vestimentatia. Daca Marlene Dietrich sau Coco Chanel au adaptat costumul masculin, Yves Saint Laurent a fost cel care l-a introdus drept o tendinta majora in moda, asigurandu-i astfel ciclicitatea. De atunci, costumul masculin si-a pastrat un loc binemeritat in colectiile marilor case de moda.

„Burberry Tailoring are la baza o istorie bogata in materie de inovatie a tesaturilor, inspirata de stilul nemuritor al trenciului iconic Burberry.

Designul modern si detaliile realizate manual creeaza o silueta perfecta, „chic fara efort”, condimentata cu acea atitudine britanica, distincta”, spune Cristopher Bailey, Chief Executive Officer Burberry. In Romania, linia Burberry Tailoring este disponibila in magazinul Burberry, din strada Luterana, nr 4.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod