Vedeta Digi24 IOANA ŢIGĂNILĂ IA O PAUZĂ DE PE MICUL ECRAN PENTRU A NAŞTE PRIMUL EI COPIL

Ioana Ţigănilă, prezentatoarea de la 10.00 la 12.00 a România24, programul maraton de ştiri de la Digi24 HD, se retrage de pe micul ecran pentru a deveni...mămică. Frumoasa vedetă este însărcinată în 7 luni şi aşteaptă cu nerăbdare să-si cunoască fiica. „Avem o fetiţă şi i-am ales numele acum 4 ani. O să o cheme Cataleya. Este o orhidee care creşte în special în Columbia. Ne dorim ca şi fetiţa noastră să fie la fel de frumoasă, de pură şi de luminoasă la chip si la suflet ca această floare al cărei nume îl va purta. Cred ca o să i se potrivească de minune numele”, spune Ioana.
Vedeta Digi24 HD s-a aflat la pupitrul ştirilor pe toată perioada sarcinii şi este convinsă că fiica ei va iubi camera de luat vederi.”Am avut o sarcină uşoară, a fost ca o binecuvântare. Am fost o norocoasă. "Eşti însărcinată? Nu pot sa cred! La televizor nu se vede nimic ! "Este ceea ce am auzit aproape zilnic în cele mai bine de 7 luni cât am apărut pe sticla însărcinată. Iar fetiţa a stat foarte cuminte in timpul jurnalelor. Cred că ii plac ştirile şi lumina reflectoarelor”.

Ioana Ţigănilă este pregătită să nască natural şi îl va avea aproape pe soţul ei, Alaa. „Mi-ar plăcea să nasc natural, dar să vedem cum va evolua sarcina.
Nu vreau să îmi asum niciun risc. Pentru că am avut o sarcină ca o  binecuvântare, îmi doresc ca şi naşterea să fie o amintire frumoasă şi pozitivă, atât pentru mine cât şi pentru Cataleya. Mi-a luat ceva timp să aleg unde o să nasc, dar zic eu că am făcut cea mai buna alegere Am încredere în echipa de la Sanador, am vorbit cu medicii, am vizitat rezerva unde o să stăm, am văzut sala de naşteri. Mi-am propus sa privesc aceasta experienta ca pe o mini vacanţă în care am plecat 2 şi ne-am întors 3. Soţul meu este şi va fi în permanenţă alături de mine. Şi vom recolta şi celule stem, cu ajutorul Baby Stem, pentru că eu cred cu putere în recoltarea de celule stem şi încurajez toţi părintii să facă acest pas, acest efort, pentru că sănătatea lor şi a copiilor este lucrul cel mai de preţ pe care îl avem pe lumea asta.”


Până când va veni pe lume micuţa Cataleya ia zilnic lecţii de...
română, franceză şi arabă de la părinţii săi. “Soţul meu este libanez. Ne dorim ca fetiţa noastră să cunoască limba, tradiţia şi religia fiecăruia dintre parinti. Deja vorbim cu ea, eu în română şi franceză şi sotul meu în arabă. Va fi alegerea ei ce cale va urma, nu vrem să îi impunem nimic, ci doar să o ajutăm să îşi găsească drumul în viaţă”, spune Ioana Ţigănilă.

Cum ai aflat ca esti insarcinata?


Era o dimineata friguroasa de martie. Eram singura acasa si m-am gandit sa fac un test de sarcina. Am ramas buimaca atunci cand a iesit pozitiv. Mintea mea s-a oprit in loc, iar sufletul mi-a fost invadat de emotie.
Prima care a aflat vestea cea mare a fost mama. Am vrut sa ii fac o supriza sotului si sa fac anuntul intr-un loc special. I-am spus la Paris, unde aniversam 5 ani de cand ne-am cunoscut. A fost cadrul ideal. Iar reactia lui a fost pe masura. Era ca un copil care tocmai primise jucaria pe care si-a dorit-o toata copilaria.

Cat te mai vedem la Digi24 HD?

Inca putin si ma retrag din scena. De la 32 de saptamani am ales sa raman acasa. Nu pentru ca nu as mai avea putere sau dorinta sa merg la serviciu, ci pentru ca am considerat ca a venit momentul sa ma dedic in totalitate copilului care va veni, curand, pe lume.

Cum a reactionat familia cand a aflat ca urmeaza sa fii mamica?

Este primul nepot din familie.
Cu siguranta va fi o rasfatata. Bunicii au inceput deja cu cadourile si cu planurile pentru cand va veni pe lume.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod