Vascar a lansat o gamă completă de mezeluri sub marca Moldova în bucate

Pe 29 octombrie 2015, Vascar a lansat gama completă de mezeluri sub marca Moldova în bucate. Evenimentul a avut loc în cadrul târgului anual INDAGRA – CARNEXPO, desfășurat la Romexpo.
Indiferent din ce parte a țării ești, Moldova în bucate te invită la o masă moldovenească, care o să-ți amintească de cele mai frumoase experiențe culinare pe care le-ai trăit alături de oameni frumoși, în momente importante, în locuri speciale”, a declarat Vlad Ciuburciu, director de marketing Vascar. „Această lansare face parte din strategia noastră de dezvoltare pe termen mediu, ce presupune lansarea constantă de noi produse, creșterea numărului de canale de distribuție și investiții strategice în infrastructură.
Numai în acest an am investit peste 500.000 de euro în noi linii de ambalare și în extinderea flotei auto. Până la finalul anului 2017, ne propunem dublarea cifrei de afaceri înregistrată în 2015
”, a adăugat Vlad Ciuburciu.

Sub sloganul “Moldova invită România la masă”, noua gamă propune specialități țărănești (mușchi file, ceafă de porc, șunculiță, pastramă), produse crud uscate (diverse tipuri de salam – salam Sinaia, salam banațean, salam bavarez,  salam unguresc - cârnați, mușchi file), salamuri, cârnați, crenvurști, parizer, tobă, semi preparate (mici).

Preocuparea constantă a companiei Vascar este să ofere consumatorilor produse cu adevărat gustoase și sănătoase, care respectă cele mai înalte standarde din domeniu.
De aceea, preparatele Moldova în bucate au la bază rețete tradiționale moldovenești și condimente naturale. Gustul specific românesc se obține prin ingrediente de calitate (peste 80% carne), afumare cu rumeguș din lemn de fag, fără aditivi, fără injectare sau malaxare.   

În plus, produsele Moldova în bucate au și un ingredient secret: e vorba de suflet. De mâncare pregătită cu drag.

Printre invitații speciali care au vizitat standul nostru din cadrul Indagra se află și cunoscutul Chef Horia Virlan care recomandă  produsele Moldova în Bucate.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod