Vara aceasta, sportul se face în familie, cu noul program Kangoo Family

Clubul Kangoo by Diana Ştirbu vine din această vară în întâmpinarea nevoilor părinţilor din Bucureşti cu antrenamente Kangoo Discovery şi Kangoo Family, programe dedicate special copiilor şi părinţilor. Scopul acestor clase este de a transforma sportul într-o activitate plăcută şi sănătoasă, atât pentru părinţi, cât şi pentru copii.
1.Ce implică antrenamentele Kangoo Discovery şi Kangoo Family?
Clasele Kangoo Discovery sunt antrenamente destinate copiilor şi constau în două programe create special pentru aceştia: Kangoo Discovery 1 şi Kangoo Discovery 2. Momentan, la sală vom desfăşura programul de Kangoo Discovery 2, un program mult mai avansat, unde copiii îşi pot îmbunătăţi abilităţile de coordonare şi pot învăţa diverse coregrafii.
Kangoo Family este un antrenament destinat atât părinţilor, cât şi copiilor. Principalul scop al acestui program este acela de a crea în rândul părinţilor şi copiilor un context şi o bună motivaţie, care să îi determine să petreacă mai mult timp împreună. 
Principiul pe care merg la astfel de antrenamente constă în creare de echipe formate din părinte şi copil, echipe pe care le voi provoca la competiţie, concursuri, coregrafii, dar şi diverse jocuri antrenante de dans, sărituri, jocuri cu mingi.

2.
Cine poate participa la aceste antrenamente?
Pentru a participa la aceste programe copiii trebuie să aibă între 10 şi 14 ani şi o greutate de minimum 30 de kilograme. Cât despre părinţi, aici vârsta nu are limite, deoarece Kangoo Jumps este un sport ce poate fi practicat aproape la orice vârstă.

3. De ce ar trebui părinţii să îşi îndrume copiii către astfel de clase?
Beneficiile acestui sport sunt multiple. Kangoo Jumps îi motivează pe copii la mişcare, iar ghetele sunt atât de distractive încât ei uită de efortul fizic. Apoi, studiile ştiinţifice demonstrează faptul că ghetele sunt eficiente pentru arderea rapidă a grăsimilor şi pentru accelerarea metabolismului, aspect foarte important în prevenirea obezităţii la copii.
Mai mult decât atât, aceste antrenamente îmbunătăţesc echilibrul, orientarea în spaţiu, coordonarea, rezistenţa, postura corporală, autocunoaşterea şi aptitudinile necesare socializării şi jocului în echipă. 

4.
Consideri că parinţii din România sunt pregătiţi pentru un astfel de sport? Dacă ar fi să conturezi profilul părintelui care îşi aduce sau îşi însoţeşte copilul la astfel de activităţi, cum l-ai descrie?
Ideea acestei clase mi-a fost dată de un părinte, care mi-a povestit cât de mult îşi doreşte să petreacă timpul cu copilul făcând sport, pentru că de cele mai multe ori, ca şi părinte eşti nevoit să renunţi la orele tale de mişcare, pentru a-ţi încuraja copilul să facă sport.
Din moment ce am avut astfel de cerinţe, tind să cred că există şi în România părinţi care sunt deschişi către astfel de programe şi care îşi doresc să participe la activităţi precum Kangoo Family. Apoi, din experienţă, pot spune că părinţii care îşi aduc copiii sau participă alături de ei la Kangoo Jumps, sunt persoane nonconformiste, persoane care aderă la un stil de viaţă sănătos, părinţi care vor să experimenteze un mod plăcut de a face sport şi de a petrece timpul cu copilul şi acesta este un lucru minunat pentru întreaga familie.
În mod sigur, aceştia sunt părinţii care au înţeles problema obezităţii şi a sedentarismului cu care ne confruntăm şi în România în prezent şi care doresc o schimbare şi un stil de viaţă sănătos pentru copiii lor. 
 
 

5. Ce reacţie au copiii prima dată când se urcă pe ghete?
Absolut toţi copii sunt înnebuniţi după sărituri. După ce încearcă prima dată ghetele, nu vor să se mai dea jos de pe ele şi de cele mai multe ori le cer părinţilor să le cumpere propriile ghete. Antrenamentele cu ei sunt o adevărată explozie de energie , sincer nu am întâlnit pănă acum un copil căruia să nu-i placă acest sport.

6. De ce ar trebui să aleagă parinţii  Kangoo by Diana Ştirbu pentru copiii lor?
Pentru că sala Kangoo by Diana Ştirbu este prima din Bucureşti care oferă acest tip de antrenament dedicat atât părinţilor, cât şi copiilor. Apoi, eu am o foarte mare plăcere să lucrez cu copiii, ei învaţă foarte uşor coregrafiile, sunt foarte amuzanţi şi deschişi să experimenteze noi paşi şi mişcări.
Şi, nu în cele din urmă, pentru că aici vor găsi mai mult decât un loc în care să vină şi să facă mişcare, aici suntem o comunitate care organizăm mereu evenimente, ieşim împreună în oraş, ne distrăm şi promovăm în acelaşi timp stilul de viaţă sănătos.

7.
Care este costul unei şedinţe de Kangoo Discovery şi Kangoo Family şi cât durează?
O şedinţă de Kangoo Jumps durează 50 de minute, iar costul pentru un abonament de 8 şedinţe la Kangoo Discovery este de 150 lei, iar la Kangoo Family de 200 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod