Vara aceasta, distreaza-te la cinematograf!

Facebook Twitter Comenteaza
Vara aceasta, distreaza-te la cinematograf!

Vara aceasta soseste mai devreme pentru spectatorii Hollywood Multiplex si CinemaPro. Cei care vor merge pana pe 14 mai la film vor avea ocazia de a se bucura de vacante de neuitat, cu plaje interminabile, peisaje splendide si orase stravechi. Nu vor lipsi nici invitatiile la concertul Kylie Minogue sau biletele la circ.

Hollywood Multiplex Bucuresti Mall le-a pregatit cinefililor patru zile pe plajele de vis din Sardinia. Cei doi norocosi vor avea posibilitatea de a se bronza pe plaja cu nisip roz de la Porto Ferro si de a vizita ruinele orasului fenician Tharros, Templul Zeitei Norocului din Porto Torrres, precum si vestigiile civilizatiei nuragice de la Nuraghic.

In plus, iubitorii de film se pot alege si cu alte surprize, cum ar fi invitatii de doua persoane la concertul Kylie Minogue, de pe 17 mai, si bilete duble la cinema.

Doi dintre spectatorii CinemaPro vor petrece, in aceasta vara, sapte zile de rasfat si aventura in tinutul contrastelor, Creta.
Aflata la granita dintre stravechi si nou si la confluenta a trei continente, Europa, Asia si Africa, insula ii va bucura atat pe iubitorii de sporturi nautice, de alpinism sau catarat, cat si pe cei interesati de civilizatiile stravechi. Astfel, castigatorii vor avea posibilitatea de a vizita pestera in care s-a nascut Zeus sau Palatul Knossos, celebru pentru legendarul labirint al Minotaurului si tronul regelui Minos.

In plus, toti vizitatorii cinematografului vor putea castiga, pana pe 14 mai, bilete la Circul Globus si invitatii la film.

Iubitorii de film oradeni vor fi rasplatiti de Hollywood Multiplex Lotus cu un sejur de doua persoane in Atena.
Cei doi norocosi vor putea admira celebrele constructii antice grecesti, cum sunt Partenonul de pe Acropole, Templul lui Zeus Olimpianul, Stadionul Olimpic si Poarta lui Hadrian; si vor avea ocazia de a-si face cumparaturile in cartierul Plaka, supranumit de turisti "Montmartre al Atenei".

Toti cei care vor vizita cinematograful, intre 16 aprilie si 14 mai, se vor putea numara printre castigatorii de invitatii duble la concertul divei australiene.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod