Vanessa Paradis: "Nu cred în teoria sufletului pereche"

Iubita lui Johnny Depp nu crede în ideea potrivit căreia fiecare persoană are un suflet pereche şi s-a declarat "speriată" de această posibilitate.
Iubita lui Johnny Depp nu crede în ideea potrivit căreia fiecare persoană are un suflet pereche şi s-a declarat "speriată" de această posibilitate.

Cântăreata franceză are o relaţie cu actorul american Johnny Depp care durează de 14 ani, însă pare a avea o problemă cu expresia "suflet pereche", considerând că acest concept îi face pe oameni să aibă senzaţia că au ajuns într-un punct final, în care nu mai există alte năzuinţe, informează site-ul femalefirst.co.uk, citat de Mediafax.

"Am o problemă cu termenul «suflet pereche», mă sperie teribil de mult. Este o declaraţie atât de puternică, seamănă cu un contract nupţial. Cred în iubire şi vreau să cred că ea durează pentru totdeauna. Însă sunt un om ca toţi ceilalţi, trebuie să trăieşti fiecare zi una după cealaltă şi nu ştii niciodată ce îţi va aduce ziua următoare. Tot ce poţi să faci este să speri, să iubeşti şi să trăieşti", a declarat Vanessa Paradis.

"Atunci când spui «acest om este sufletul meu pereche» sună de parcă ai spune: «Ei bine, aici s-a terminat totul»", a adăugat vedeta.

Vanessa, care are doi copii cu Johnny Depp, crede cu tărie în iubire, întrucât aceasta este un sentiment universal.

"Iubirea înseamnă toate acele lucruri care ne conduc în tot ceea ce facem. Mă refer la ceea ce iubirea ne determină să facem, ceea ce iubirea ne face să simţim, ceea ce iubirea ne determină să facem în numele ei şi ceea ce facem din cauza ei. Iubirea doare şi iubirea arde. Din acest motiv ea e atât de puternică - e un sentiment universal", a declarat Vanessa Paradis într-un interviu acordat revistei Stylist.

Vanessa Paradis, în vârstă de 39 de ani, şi Johnny Depp, în vârstă de 48 de ani, sunt părinţii a doi copii - Lily-Rose, în vârstă de 12 ani, şi Jason Jack Christopher, în vârstă de 10 ani.

Vanessa Paradis a devenit celebră graţie hitului "Jo le taxi" şi a fost recompensată cu un premiu Cesar - echivalentul francez al Oscarului - pentru rolul din filmul "Noce Blanche" (1989), însă în ultimii ani s-a ocupat mai mult de creşterea celor doi copii, notează Mediafax.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Mai 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod