Vanessa Paradis ironizează zvonurile despre despărţirea sa de Johnny Depp

Artista franceză a ironizat într-un interviu zvonurile privind despărţirea sa de Johnny Depp.

Artista franceză a ironizat într-un interviu zvonurile privind despărţirea sa de Johnny Depp.

"Imediat ce mănânc trei boabe, sunt însărcinată... Imediat ce vizitez un oraş, cumpăr o casă... Iarna, mă despart de iubit, vara, mă căsătoresc... De 15 ani mă căsătoresc în fiecare an! În plus, trebuie să răspund tuturor zvonurilor", a declarat cântăreaţa şi actriţa franceză într-un interviu acordat postului de radio Europe 1, citat de Mediafax.

Actriţă principală în "Café de Flore", filmul canadianului Jean-Claude Vallée, care va fi lansat miercuri pe ecranele din Franţa, Vanessa Paradis a participat singură, luni seară, la avanpremiera lungmetrajului de la Paris.

De mai multe săptămâni, presa americană scrie cu insistenţă despre despărţirea celor doi artişti, care locuiesc jumătate din an în Franţa.



Vanessa Paradis, în vârstă de 39 de ani, şi Johnny Depp, în vârstă de 48 de ani, au o relaţie de 14 ani şi sunt părinţii a doi copii - Lily-Rose, în vârstă de 12 ani, şi Jason Jack Christopher, în vârstă de 9 ani.

Vanessa Paradis a devenit celebră graţie hitului "Jo le taxi" şi a fost recompensată cu un premiu Cesar - echivalentul francez al Oscarului - pentru rolul din filmul "Noce Blanche" (1989), însă în ultimii ani s-a ocupat mai mult de creşterea celor doi copii.

Johnny Depp a devenit foarte popular datorită rolului Jack Sparrow din seria "Piraţii din Caraibe", partitură pentru care, a mărturisit acesta, s-a inspirat din personalitatea chitaristului Keith Richards, al trupei Rolling Stones.


Deşi a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, Depp nu a reuşit până în prezent să obţină nicio distincţie din partea Academiei de film americane.

Însă el a primit un Glob de Aur pentru rolul unui frizer sadic din "Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street", în 2008.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod