Vanessa Mae si David Bisbal - in concert la Bucuresti

Facebook Twitter Comenteaza
Vanessa Mae si David Bisbal - in concert la Bucuresti

Asociatia Culturala Dracula va propune pentru lunile noiembrie si decembrie doua concerte.

Primul spectacol va avea loc pe data de 30 noiembrie si este sustinut de violonista britanica Vanessa Mae. Propunerea pentru cel de-al doilea concert este spaniolul David Bisbal, pe 11 decembrie.

Ambele concerte se vor desfasura la Sala Palatului din Bucuresti.

Vanesa Mae

Vanessa-Mae este o muziciana britanica, nascuta in Singapore, recunoscuta de multi specialisti ca fiind cea mai buna violonista a momentului. O dovada pentru la aceasta recunoastere poate fi si averea impresionanta pe care a reusit sa o stranga in cariera sa de pana acum, 64 de milioane de dolari, avere ce o situeaza intr-un top al bogatiei, facut de publicatia Times, imediat dupa printii William si Harry ai Marii Britanii, dar in fata fotomodelului Katie Price (Jordan) si a fotbalistului Rio Ferdinand.

Albumele artistei s-au vandut pana acum in peste 10 milioane de exemplare.

David Bisbal


David Bisbal este cunoscut in tara noastra datorita melodiilor sale "Corazon Latino" si "Buleria". Muzician profsionist inca de la varsta de 18 ani, David Bisbal s-a facut remarcat prin catigarea uneia dintre primele serii ale emisiunii concurs "Operacion Triunfo", echivalentul in Spania al emisiunii "American Idol".

Posesor al unui premiu Latin Grammy pentru "Cel mai bun tanar artist" in anul 2003, artistul spaniol a vandut pana acum peste 4 milioane de CD-uri si a castigat 30 de discuri de platina si 10 de aur.

Biletele pentru spectacolul "O seara cu Vanesa Mae" vor fi puse în vânzare joi, la Sala Palatului, Teatrul National Bucuresti, Magazinul Muzica, Teatrul Nottara, statiile de metrou Unirii 1 si 2, reteaua magazinelor Diverta, reteaua Carrefour si online, pe eventim.ro, biletedelatati.ro, blt.ro, ticketpoint.ro si bilete.ro.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod