Van Damme a adoptat o căţeluşă maidaneză din Romania

de Nicoleta Tarantus, 28 Septembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Van Damme a adoptat o căţeluşă maidaneză din Romania

Jean-Claude Van Damme, care filmează în această perioadă în România pentru producţia "Weapon" a adoptat o căţeluşă maidaneză, pe care a botezat-o Lucy, şi pe care o va lua cu el când va pleca din România, a declarat actorul într-un interviu, potrivit Mediafax.

"O să o învăţăm să vorbească un limbaj internaţional", a spus Van Damme, menţionând şi că mai are alţi 15 câini pe care îi îngrijeşte.

Actorul a povestit că a găsit-o pe Lucy pe stradă şi că s-a hotărât pe loc să o ia în rulota sa: "Era foarte bolnavă.

(...) În viaţa mea am întâlnit mulţi oameni şi iubesc oamenii, dar animalele mă impresionează şi mai mult, sunt atât de inocente şi de neajutorate", a spus Van Damme.

Van Damme a evitat să facă declaraţii despre tânăra de 19 ani pe care a întâlnit-o în România şi despre care ziarele au scris că ar forma un cuplu. A dat însă de înţeles că de multe ori apropierea lui de unele domnişoare este interpretată greşit.
"Am ajuns să îmi fie teamă să ies afară din casă în fiecare ţară în care ajung pentru că mereu sunt oameni care mă urmăresc, am paparazzi mereu după mine. Dacă merg cu o domnişoară pe stradă, ei vor spune imediat că am făcut cine ştie ce cu domnişoara respectivă", susţine Van Damme.

 

Credit foto: Femalefirst.co.uk

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod