Valentina Pelinel si-a schimbat look-ul in luna a saptea de sarcina!

Pentru prima data de cand a anuntat ca este insarcinata, Valentina Pelinel a urcat pe scena in calitate de model in cadrul unui show de coafura exceptional.

Viitoarea mamica s-a lasat pe mana unuia dintre cei mai apreciati hairstylisti din lume, Agnes Westerman (Goldwell Global Master), pentru o schimbare de look ce se inscrie in tendintele anului 2016 si a renuntat la blond-ul cu care ne-a obisnuit pentru o nuanta de bej-aramiu, de care este foarte incantata.

"Traiesc o perioada plina de schimbari.
Burtica creste pe zi ce trece, iar acum Agnes Westerman m-a convins sa-mi schimb si look-ul. Am renuntat la blondul clasic pentru o nuanta mai naturala, de bej-aramiu. Doar radacinile mi-au fost vopsite, iar pe lungimea parului s-a folosit nuntator. Linia Kerasilk da parului o textura fina, curata si stralucitoare", declara Valentina Pelinel.

In cadrul show-ului prilejuit de lansarea colectiei D!SRUPT by Goldwell, Valentina a fost coafata ca si cum s-ar fi pregatit pentru a lua parte la premiile Oscar.

Coafurile lejere fac si ele parte din trendurile propuse si iau locul coafurilor elaborate.
Agnes m-a coafat simplu, adaugand doar volum in partea de sus si m-a asigurat ca pot fii in centrul atentiei la orice petrecere cu acest lookâ, mentioneaza Valentina.

In cadrul show-ului de coafura, organizat sub umbrela evenimetelor TopLine 20 de ani, mai multe modele au afisat tunsori spectaculoase, realizate de hairstilistii invitati pe scena, Simina Cheteles si Raul Tisa de la Cluj Napoca, sub atenta indrumare a invitatului special Agnes Westerman, parte a Color Zoom Master Team.

Pentru a crea lookurile noi, echipa de hairstylisti a disecat forma, culoarea si textura  parului.
Acest procedeu a largit viziunea pentru o creativitate nebanuita si le-a oferit stilistilor libertatea de a crea look-uri unice cu ajutorul formelor reinterpretate si al noilor tehnici de vopsire.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod