Valentina Pelinel se plânge că e pusă la zid: „Nu e uşor să fii acuzată pe nedrept“

Fostul fotomodel le-a mulţumit celor care i-au trimis mesaje de încurajare după ce a anunţat că este însărcinată.
După ce a provocat primul scandal monden al anului, Valentina Pelinel a plecat din România, la o prietenă, în Franța, și încearcă să stea departe de speculațiile potrivit cărora tatăl copilului ar fi Cristi Borcea.

Chiar dacă i-a răspuns cu promptitudine Alinei Borcea, care a acuzat-o că urmărește să-i distrugă căsnicia, modelul spune că a devenit ținta mai multor atacuri și a ținut să le mulțumească celor care nu au condamnat-o.

"Vă salut și vă mulțumesc celor care mă încurajați să trec peste perioada asta.
Nu e ușor sa fii acuzată pe nedrept de oameni care nu îți cunosc viața, mai ales când ești însărcinată. Important este că am această minune cu mine, iar cei care acuză se vor lămuri că nu e totul atât de negru și ei sigur nu se califică să ridice piatra către mine. E cineva perfect? Sigur nu, deci nici eu. Dar măcar nu acuz, nu judec, nu vorbesc urât de nimeni în public și nu fac parte dintre cei care profită acum de situație ca să facă un leu în plus, fără pic de umanitate"
, a scris ea pe Facebook.


Fostul fotomodel a precizat că se află în vacanţă în Franţa, alături de o prietenă: "Eu încerc să mă relaxez alături de prietena mea care m-a invitat la munte, în Franța, precum aveam încă de anul trecut planificat."

Valentina Pelinel a făcut un anunț surprinzător la începutul noului an. În urmă cu câteva zile, ea a făcut public faptul că este însărcinată, fără a dezvălui însă cine este tatăl viitorului ei copil. Imediat au apărut mai multe speculații potivit cărora ea ar avea o relaţie cu Cristi Borcea, iar Alina, soția fostului președinte de la Dinamo, actualmente deținut în penitenciar, a reacționat dur, acuzând-o că e o femeie de moravuri ușoare care îi amenință căsnicia.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod