Valentina Pelinel, primele declarații despre divorţul de Boureanu: "Avem o relație normală"

Manechinul spune că s-a despărţit civilizat de soţul ei şi păstrează o relaţie normală de prietenie.

După ce și-au anunțat pe Facebook despărțirea, Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu au pornit pe drumuri separate. El are grijă de fiica sa, Ioana, ea s-a implicat într-o afacere cu bijuterii scumpe, împreună cu o prietenă. 

"Sunt în România de câteva săptămâni, mi-e bine. Cât am fost în America am preferat să nu vorbesc cu nimeni, ca să nu mă încarc cu energie negativă. S-au scris multe lucruri neadevărate, au fost multe zvonuri şi nu am vrut să intru în acest joc. Eu şi Cristi am spus că atunci când vom divorţa vom anunţa public, lucru pe care l-am şi făcut.

Noi nu ne-am certat, ne-am purtat ca doi oameni civilizaţi. Şi acum ne sunăm, vorbim, avem o relaţie normală. Nu suntem nici primii care divorţează, nici ultimii. Aşa e viaţa. Noi ne vorbim, chiar dacă ne-am despărţit", a declarat Valentina pentru wowbiz.ro

Modelul a mai spus că ţine legătura cu fiica lui Cristian Boureanu: "Eu şi fetiţa lui, Ioana, încă vorbim, ne scriem. Chiar i-am spus că ne vom vedea, aşa cum îşi doreşte, că separarea mea de Cristi nu are nicio legătură cu relaţia mea cu ea. Şi Cristian s-a apropiat mult de Ioana, a petrecut mult timp cu ea.
Se înţeleg de minune. E o etapă din viaţa noastră. Nu aş putea să vorbesc urât despre bărbatul lângă care mi-am petrecut atâţia ani, am fost împreună, ne-am iubit. Nu am făcut-o şi nici nu o voi face."



Actualmente, Valentina Pelinel e ocupată cu afacerea în care a intrat. "Acum sunt implicată într-un proiect superb. Alături de prietena mea, Mădălina, am lansat o linie de bijuterii, Flusberg New York by Valentina Pelinel. Am creat patru coliere din cristale Swarovsky. Am muncit cu drag, e un proiect de suflet şi am acceptat să fac parte din el la insistenţele prietenei mele.

Am făcut şi un shooting cu aceste bijuterii, şedinţa foto a avut loc la New York. Colierele pot fi achiziţionate online de pe www.flusberg.com/shop atât din România, cât şi din America.Vreau să mă ocup de această afacere, vreau să aduc aceste bijuterii şi în România. Nu ştiu cât mai stau în ţară, probabil voi face aşa cum am făcut şi până acum, când la New York, când în România", a explicat ea.

"În rest sunt bine, mi-am mai revenit şi cu piciorul pe care l-am accidentat la ski, în iarnă. Muşchiul era atrofiat, dar şi-a mai revenit, am făcut şi multe exerciţii.

Am fost şi la medicul meu de aici, din Bucureşti, şi mi-a spus că dacă îmi e mai bine nu are rost să mă operez acum. O să văd cum decurge. Mă bucur că pot purta tocuri acum, mă reapuc şi de sport", a mai spus Valentina Pelinel ea pentru WOWbiz.ro.


Foto: Mediafax, wowbiz.ro

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod