Văduva lui Patrick Swayze s-a logodit

Lisa Niemi, văduva actorului Patrick Swayze, care a decedat în 2009, după o lungă luptă cu un cancer la pancreas, a decis să îşi refacă viaţa şi s-a logodit cu Albert DePrisco, un creator de bijuterii.
Reprezentanţii Lisei Niemi au confirmat, sâmbătă, pentru revista People, că aceasta s-a logodit cu Albert DePrisco, în vârstă de 58 de ani, informează revista People, citată de Mediafax.

Cei doi s-au logodit în Ajunul Crăciun, după o relaţie de un an şi jumătate. Lisa Niemi, în vârstă de 57 de ani, a fost văzută pentru prima dată în public cu Albert DePrisco în luna octombrie, la Miami. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun, la o petrecere organizată cu prilejul zilei de naştere a acesteia.

Lisa Niemi şi Patrick Swayze s-au căsătorit în 1975.

Actorul american Patrick Swayze, devenit celebru cu rolul instructorului de dans din filmul "Dirty Dancing", a murit pe 14 septembrie 2009, după o lungă luptă cu un cancer la pancreas, la vârsta de 57 de ani.

Swayze, actor şi dansator, care şi-a consolidat statutul de sex simbol apărând alături de Demi Moore în comedia romantică "Fantoma mea iubită/ Ghost", lansată în 1990, a murit în locuinţa din ferma sa din New Mexico, notează Mediafax.

Patrick Swayze a fost nominalizat de trei ori la premiile Globul de Aur, pentru rolurile din filmele "Dirty Dancing" (1987), "Ghost" (1990) şi "Reginele balului/ To Wong Foo Thanks for Everything, Julie Newmar" (1995), şi are o stea pe Walk of Fame la Hollywood.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod