Vacanță la Viscri: Laura Cosoi, clipe de tandrețe cu iubitul ei

Vedeta a publicat pe blogul său câteva imagini în care apare cu iubitul ei, tânărul om de afaceri Cosmin Curticăpean.

Laura şi Cosmin sunt împreună de mai bine de doi ani, dar au preferat să-și țină relația departe de atenția presei. Recent, vedeta a făcut o excepție, publicând pe blogul său o mulțime de fotografii dintr-o scurtă vacanță petrecută în Ardeal.

Cei doi au ajuns și la Viscri, unde au vizitat locurile pe care le-a îndrăgit atât de tare şi Prinţul Charles. "Viscri este un sat micuţ aşezat la 7 km de drumul mare. Ferit de gălăgie, cochet, înconjurat de multă verdeaţă, cu căsuţele colorate, Viscriul este pur şi simplu superb.

Cum te plimbi pe străduţele prăfuite din sat ajungi la Biserica Fortificată, adevăratul punct turistic din zonă. Am intrat în bisericuţă şi mi s-a părut una dintre cele mai frumoase văzute până acum. Micuţă şi încărcată cu rugăciuni, lăcaşul Sfânt m-a întors în timp. Am urcat pe scări până în turn de unde puteai admira frumoasele dealuri, dar şi acoperişurile cărămizii din Viscri", a scris vedeta pe lauracosoi.ro.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod