"Usa-n usa" cu umorul nebun

Facebook Twitter Comenteaza


Ce faci daca fiul tau vrea sa devina securist, la fel ca socrul tau, in timp ce sotia ta ascunde barbati straini in lada ei de zestre? Ce faci daca te numesti Iuri Gagarin, insa in loc sa explorezi spatiul, faci pe bodyguardul? Ce faci daca trebuie sa te acomodezi cu alte doua familii care locuiesc in aceeasi casa cu tine, desi nu aveti nimic in comun in afara de spatiul locativ pe care il impartiti?

"Usa-n usa", noul serial de la Kanal D, care debuteaza pe 25 septembrie, de la 22:00, ilustreaza cu umor nebun toate aceste situatii, dandu-ti raspunsuri la care nu te-ai fi gandit in ruptul capului.

Familiile Moga, Sulfa si Iliescu ajung sa locuiasca impreuna, confruntandu-se cu intamplari care mai de care mai trasnite datorate traiului in comun.
Fiecare dintre membrii acestor familii va afla pe pielea sa ce inseamna sa fii vecin in Romania sau cum e sa ai un butic lipit de toaleta si un gratar care nu-i al tau fumegand in fata geamului.

Beneficiind de o distributie care aduna nume importante ale scenei romanesti ca: Armand Calota, Mircea Drambareanu, Paula Chirila, Cristi Martin, Manuela Grecu, sitcomul aduce in prim plan si doi tineri debutanti in persoana Ralucai Coman si a lui Calin Dragomir. Scenografia serialului a necesitat peste doua luni de munca sustinuta, fiind semnata de Ana Ioneci.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod