Urmeaza finala campaniei "Meriti sa fii sanatoasa!"

Facebook Twitter Comenteaza
Vineri, 8 august, se va desfasura, de la ora 16:45, finala campaniei "Meriti sa fii sanatoasa!".

Pe parcursul emisiunii vor putea fi vazute imagini revelatoare pentru progresele importante pe care fiecare din cele 12 finaliste le-a facut. Ele vor aborda pentru acest moment tinute surprinzatoare: doamne care in urma cu doar cateva luni purtau pantaloni, fuste lungi sau taioare, vor defila in rochii de seara, tinute sport sau fuste scurte. Chiar si Irina Reisler va purta ceva inedit, despre care nu a vrut insa sa dea prea multe detalii, fiindca pregateste o surpriza.

Juriul, unul simbolic, alcatuit din specialisti in nutritie si terapii corporale, va da note participantelor, va discuta cu fiecare despre progresele personale si vor impartasi tuturor secretele reusitei fiecarui caz in parte.

Campania a inceput in urma cu aproape 3 luni, pe 12 mai, cand 22 de participante s-au inscris in lupta cu kilogramele.
Pe parcurs, 10 dintre ele au renuntat. Lipoabsorbtie virtuala, masti cu fructe exotice, diete metabolice personalizate, ciuperca lui Dumnezeu, terapie electromagnetica, masaj endermologic, vacuum cu ventuze - sunt doar cateva din solutiile care le-au fost oferite celorlalte 12.

Invitatul-surpriza al emisiunii de vineri este Adrian Daminescu. El urmeaza un program de nutritie si de intinerire cu unii dintre specialistii care colaboreaza la fiecare editie a emisiunii. El va anunta in premiera ca in toamna va fi primul barbat care se inscrie in noua campanie.

Echipa de la Supravietuitorii va intra in vacanta, urmand ca pe 1 septembrie sa revina.
Noua campanie, care va debuta pe 15 septembrie, va continua pe aceeasi linie, oferind insa si solutii pentru a ne mentine in forma pe care ne-o dorim.  

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod