URMĂRIȚI LIVE FROM THE RED CARPET: GALA GLOBURILOR DE AUR 2014 ȘI FASHION POLICE: GALA GLOBURILOR DE AUR 2014, NUMAI LA E!

Gala de decernare a Globurilor de Aur, care va avea loc duminică, 12 ianuarie, la Los Angeles, deschide sezonul premiilor importante din cinematografie din 2014. Relaxaţi-vă şi delectaţi-vă cu strălucirea acestui moment, alături de E!.
În noaptea de 12 spre 13 ianuarie, de la ora 1.00, Giuliana Rancic și Ryan Seacrest relatează în direct de la Los Angeles, în cadrul show-ului LIVE FROM THE RED CARPET: GALA GLOBURILOR DE AUR 2014 și surprind sosirea vedetelor pe covorul roșu. Este răsfăţul premergător ceremoniei propriu-zise, iar alături de E! vă veți simți ca și cum ați face parte din acest spectacol.

De la interviuri amănunţite cu cei nominalizaţi până la invitaţii speciali care vor prezenta diverse premii, acest program este o defilare mondenă înainte de decernarea premiilor, pe care nu trebuie să o rataţi!

Marți, 14 ianuarie, de la ora 22:30, E! va difuza Fashion Police: Gala Globurilor de Aur 2014, o ediție dedicată acestei ceremonii, în care Joan Rivers și echipa sa - Kelly Osbourne, Giuliana Rancic și George Kotsiopoulos - vor trece în revistă ţinutele reuşite sau mai puţin reuşite de la ceremonia din acest an.

Așadar, nu uitați, Live From The Red Carpet: Gala Globurilor de Aur 2014 se va transmite în noaptea de 12 spre 13 ianuarie, numai la E!, începând cu ora 1:00, iar marți, 14 ianuarie, de la ora 22:30, E! va difuza Fashion Police: Gala Globurilor de Aur 2014.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod