Universal Music, asaltata de aplicatii in cautarea sa de calugari

Facebook Twitter Comenteaza
Universal Music, asaltata de aplicatii in cautarea sa de calugari

Universal Music a trecut prin saptamani de agitatie cauzata de "febra calugarilor", dupa ce a postat un anunt in care se cautau calugari si cantareti de biserica prin toata presa religioasa.

Odata cu incheierea perioadei in care se primeau aplicatiile, Tom Lewis, A&R Manager Universal Classics and Jazz, a fost de-a dreptul uimit de numarul de aplicatii, precum si de efortul sustinut depus de cantareti pentru a fi remarcati.

Cautarile, care au inceput in primele zile ale lunii februarie cu anunturi in ziare religioase precum "Catholic Times", "Catholic Herald", "The Tablet", "The Universe" si "The Church Times", s-au transformat rapid intr-o vanatoare la nivel national, dupa ce presa a preluat aceasta stire.


Cunoscuta mai degraba pentru muzica unor artisti precum Eminem sau Amy Winehouse, casa de discuri Universal Music a sperat sa gaseasca cantareti capabili sa inregistreze un album de cantece gregoriene, acum dupa ce cerintele pentru formele de arta medievala s-au diminuat.

De la grupari ce pretindeau a fi reprezentanti de seama ai cantecelor gregoriene, pana la cantareti ale caror voci nu mai fusesera niciodata auzite mai departe de propriile case, aplicatiile au fost primite din Anglia, Scotia, Tara Galilor, Irlanda si chiar din Europa.


Participantii au avut varste cuprinse intre 16 si 90 de ani.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod