Unde se vor căsători Brad Pitt și Angelina Jolie

Actorii americani Angelina Jolie şi Brad Pitt intenţionează să se căsătorească în Marea Britanie, în cadrul unei ceremonii private ce va avea loc la Oficiul Stării Civile din comitatul Windsor, potrivit unor surse.
Potrivit unor surse, actorii americani intenţionează să se căsătorească în Marea Britanie, în cadrul unei ceremonii private ce va avea loc la Oficiul Stării Civile din comitatul Windsor.

Cei doi actori, care s-au logodit în luna aprilie după o relaţie care durează de mai bine de şapte ani, vor pleca apoi în sudul Franţei, unde îşi vor petrece luna de miere în reşedinţa lor de lux, Chateau Miraval din Provence, informează site-ul femalefirst.co.uk, citat de Mediafax.

"Întotdeauna şi-au dorit o ceremonie oficială (de nuntă, n.r.) secretă, la care să participe doar copiii şi familiile lor.
Vor să se căsătorească la Oficiul Stării Civile din Windsor, unde s-au căsătorit alte două cupluri celebre: Charles şi Camilla, şi Elton John cu David Furnish"
, a declarat o sursă pentru publicaţia Daily Star.

Cuplul Jolie-Pitt militează pentru drepturile persoanelor homosexuale, iar cei doi actori au declarat anterior că nu se vor căsători până când mariajele între persoanele de acelaşi sex nu vor fi legalizate în Statele Unite, notează Mediafax. Uniunile gay sunt însă deja permise în Marea Britanie.

Brad Pitt, în vârstă de 48 de ani, şi Angelina Jolie, în vârstă de 37 de ani, filmează în această perioadă în Marea Britanie următoarele lor proiecte cinematografice: "The Counselor", respectiv "Maleficent".
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Iunie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod