Unde ieşim la teatru în luna noiembrie

În lunile noiembrie şi decembrie, cei care îndrăgesc teatrul îi pot revedea pe actorii preferaţi, în spectacole de mare succes, pe scenele bucureştene.

Teatrul Tineretului (Palatul Naţional al Copiilor)


La Palatul Naţional al Copiilor, luna începe cu “Două liniuţe”. Comedia în care Medeea Marinescu şi Marius Manole, rezolvă în stil propriu, dileme existenţiale, sub bagheta regizorală a Liei Bugnar este programată pe 1 noiembrie.

Apoi, pe 9 noiembrie, tot Medeea Marinescu şi Marius Manole te aşteaptă la “Fă-mi loc”, un spectacol spumos şi imprevizibil, ce demonstrează că viaţa e plină de surprize!

Pe 10 noiembrie ai întâlnire cu Maestrul Radu Beligan, în piesa “Egoistul”!  În distribuţie: Radu Beligan, Adriana Trandafir, Damian Crâşmaru, Tomi Cristin, Rodica Ionescu, Mihai Niculescu, Lamia Beligan, Ileana Olteanu, Medeea Marinescu, Cesonia Postelnicu şi  Silviu Biriş.


Iar dacă te-ai întrebat “Cum se face” un spectacol de teatru, ai şansa să afli răspunsul pe 17 noiembrie. Carmen Tănase, Anca Dumitra, Toma Dănilă, Alexandru Conovaru şi Octavian Strunila îţi dezvăluie partea nevăzută a unei producţii teatrale, în piesă “Cum se face”, o comedie actuală şi intelgentă. Regie şi scenariu: Octavian Strunilă

Te încântă o incursiune în Bucureştiului interbelic? Atunci nu pierde întâlnirea de la Palatul Naţional al Copiilor, cu “Take Ianke şi Cadâr”! Vino să râzi cu poftă, pe 19 octombrie, alături de trei negustori de modă veche! Va aşteaptă „la tejghea” Ioan Gyuri Pascu, Niculae Urs şi Doru Ana, într-un spectacol plin de haz! Bilete la casă de bilete Startickets de la Palatul Naţional al Copiilor şi online pe startickets.ro, blt.ro şi bilete.ro.

Luna decembrie aduce un moment de mare însemnătate şi bucurie în lumea teatrului: un actor de geniu te invită la aniversarea sa, pe 13 decembrie la Palatul Naţional al Copiilor! Vino să îl aplauzi pe maestrul Radu Beligan, chiar de ziua lui de naştere,  în spectacolul “Leul deşertului”.
Alături de sărbătoritul zilei îi vei revedea pe Maia Morgenstern, Mircea Rusu, Lamia Beligan, George Remeş şi Tania Popa. Regia spectolului este semnată de: Radu Beligan.  

Biletele pentru toate spectacolele de la Palatul Naţional al Copiilor se găsesc la casa de bilete Startickets de la Palatul Naţional al Copiilor şi online pe startickets.ro, şi blt.ro, şi bilete.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod