Un vis greu de împlinit: Ioana Ginghină şi-a riscat căsnicia pentru a rămâne din nou gravidă

Actriţa şi-a dorit foarte mult încă un copil şi a recurs la tratamente care i-au creat probleme. După ce toate încercările au eşuat, ea pare împăcată cu situaţia.

În 2007, Ioana Ginghină trecea prin cea mai grea perioadă din viaţa sa. Însărcinată în cinci luni, ea a fost nevoită să renunţe la copil, pentru că fătul avea malformaţii foarte grave. Sarcina era avansată şi nu putea face avort, astfel că medicii i-au provocat naşterea. A fost un moment care a traumatizat-o, dar visul ei de a deveni mamă nu a oprit-o să încerce din nou să aibă un copil.

Ajungeam să îmi stric căsnicia pentru că voiam să fac un copil care să întregească familiaIoana Ginghină
Un an mai târziu, actriţa a născut o fetiţă, Ruxandra, acum în vârstă de şapte ani.
Ioana Ginghină și Alexandru Papadapol îşi doresc enorm să îi dăruiască acesteia un frăţior sau o surioară, dar, din păcate, actriţa are probleme şi a făcut tratamente de fertilizare ca să poată rămâne din nou însărcinată. Cu toate eforturile sale, Ioana nu a reuşit să mai rămână însărcinată.

Resimţind din plin efectele dure ale terapiei, actriţa a decis să lase natura să-şi urmeze cursul firesc şi pare împăcată cu situaţia. Corpul ei revine la normal, Ioana reuşind deja să dea jos patru din cele opt kilograme acumulate, scrie Libertatea.

"Nu am ajuns până la fertilizări in vitro, dar am făcut tratamente cu hormoni, ajunsesem şi la injecţii şi, după aceea, la un moment dat, m-am oprit pentru că reacţiile adverse, pe lângă asta cu îngrăşatul, puteau să ajungă, pe termen lung, până la cancer", a declarat Ioana pentru ziarul citat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod