Un viitor mai bun, "O alta viata", la Prima TV

Facebook Twitter Comenteaza
Un viitor mai bun,

In speranta unui viitor mai stralucit, Cristina si Mircea Stanciu au decis sa incerce "O alta viata" departe de Romania, asa ca au ales sa emigreze in Australia.

Cristina are 21 de ani si de la finalizarea liceului a lucrat ca muncitor necalificat. Tanara marturiseste ca este dezamagita de experientele pe care le-a avut in campul muncii si considera ca nu se poate realiza profesional in Romania, avand in vedere conditiile de munca si pretentiile exagerate ale angajatorilor. Din toamna, Cristina vrea sa urmeze cursuri universitare de contabilitate in Sydney si, desigur, sa-si gaseasca un serviciu part-time.

Mircea are 27 de ani si este programator.
Desi in tara a avut un salariu bun, el stie ca in Australia va fi remunerat mult mai bine pentru munca prestata, acesta fiind de fapt si motivul principal al emigrarii.

Pentru inceput, cei doi tineri nu dispun de foarte multi bani, asa ca este important sa-si gaseasca rapid o slujba, dar si o locuinta. Cristina si Mircea au luat deja legatura cu comunitatea romaneasca din Sydney, care le-a oferit tot sprijinul. Desi nu ii cunosc pe romanii de acolo, decat din corespondetele pe mail, acestia spera sa fie ajutati.

Amandoi sunt convinsi ca vor reusi si sunt nerabdatori sa inceapa aceasta noua aventura.
Ii puteti urmari la emisiunea "O alta viata", luni, 14 aprilie, de la ora 20.00, la Prima TV.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • MENYHART pe 27 Sep 2012, 10:35
    reluari

    am o rugaminte..eu si viitorul sot dorim sa plecam si noi in spania

    0
    0

  • alina pe 21 Apr 2008, 21:29
    reluare

    am o rugaminte..eu si viitorul sot dorim sa plecam si noi in AUSTRALIA definitiv.imi doresc f. mult sa vad episodul cu plecarea in Sydney -emisiunea 'O alta viata' -Prima TV.din pacate am aflat prea tarziu de aceasta emisiune/... va rog sa ne ajutati daca se poate.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod