Un ultim weekend din acest sezon in TRIBUTE!

După tot acest an, am putea să scriem o carte despre toate serile grozave din TRIBUTE. Avem multe povești de spus, dar câteva sunt marcate cu steluță, pentru că le-am povesti de trei ori și am putea continua tot așa. În această notă, încheiem sezonul cu un weekend pe cinste.
Tibi Scobiola Band, 26 iunie -  Vara vine tot timpul cu vești bune, vacanță, mult soare, dar nu numai pentru noi. LIVE-ul vrea în concediu, iar noi n-avem încotro, așa că ne-ntâlnim cu Tibi Scobiola Band pentru o seară de vineri de “la revedere”, dar “pe curând”, pentru că le vom simți lipsa. Astfel, Tibi Scobiola Band, voi și noi, într-un puhoi de veselie, ca-n fiecare vineri din casa LIVE-ului.

FreeStay, 27 iunie -  Parte din toate serile minunate pe care le-am petrecut în TRIBUTE au ceva în comun, dar, nu, nu e faptul că am petrecut până când soarele a ieșit pe Calea Victoriei sau că am băut puțin peste măsură de veselie sau că am cântat până ne-am pierdut vocea, ci sunt toate trei, pentru că de fiecare dată când FreeStay a urcat pe scena TRIBUTE, toate cele de mai sus și multe altele s-au întâmplat.
Astfel, încheiem sezonul cu FreeStay, pentru că vrem să rămâi cu o nouă poveste de spus care să te țină toată vara. Ne vedem în septembrie!

TRIBUTE: more live in your life!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod