Un tânăr din Suceava va reprezenta România la concursul Mr World 2014

Bogdan Mierla, un tânăr de 22 de ani din Suceava, va reprezenta România la Mr World 2014, unul dintre cele mai cunoscute şi apreciate concursuri de modele masculine la nivel mondial, a cărui finală va avea loc pe 15 iunie.

În urma selecţiei naţionale Mr World Moldova 2014, organizată de agenţia ExclusivEvent, deţinătoare a licenţei Mr World în România şi Republica Moldova, modelul Bogdan Mierla a fost desemnat oficial Mr World România 2014, urmând să reprezinte ţara noastră la competiţia Mr World 2014.

Concursul se va desfăşura în acest an în Torbay, Anglia, începând din 30 mai, marea finală Mr World 2014 urmând să aibă loc pe 15 iunie, informează Mediafax.Finala va fi transmisă în direct, online, pe pagina oficială: https://www.facebook.com/mr.world.romania.fan.page.Bogdan Mierla are 22 de ani, 1,86 m înălţime şi este din Suceava.

Este absolvent al Facultăţii de Management de la Universitatea Ştefan cel Mare din Suceava, iar în prezent urmează cursurile programului de master în turism şi servicii.
Aceasta este prima sa participare la o competiţie de asemenea anvergură.Proaspătul deţinător al titlului Mr World Romania 2014 va concura în Anglia alături de alţi aproximativ 60 de candidaţi din întreaga lume, încercând să cucerească marele premiu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod