Un Paşte Fericit cu un vis împlinit!

12 Aprilie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Un Paşte Fericit cu un vis împlinit!
Dr. Oetker România a pregătit pentru consumatorii săi campania promoţională integrată “Un Paşte Fericit cu un vis împlinit!”, cu o valoare totală a premiilor oferite de peste 100.000 de euro. Desfăşurată în perioada 1 Martie – 15 Mai 2011, campania are loc la nivel national şi implică toate produsele din gama atât de folositoare gospodinelor în această perioadă de sărbători, ingredientele de patiserie.


Dr. Oetker îşi propune să fie alături de familia reunită, să ofere un ajutor în plus la pregătirea mesei festive.  Premiile oferite, cele 380 de coşuri zilnice cu bunătăţi Dr. Oetker de la Iepuraş dar şi  săptămânal, cele 11 Seturi complete de masă, vor spori, astfel, bucuria Sărbătorilor.

Iar pentru că Paştele este o sărbătoare a familiei, când toţi se strâng în jurul mesei, dar şi un moment special, o ocazie pentru împlinirea unui vis de-o viaţă, cei  50 de câştigători ai Marelui Premiu vor putea merge, alături de o persoană dragă, într-o excursie la Ierusalim, oraş-simbol pentru Sărbătoarea Paştelui !

Premiile promoţiei au fost alese astfel încât să împlinească un vis cu adevărat valoros pentru consumatorii Dr.
Oetker, cu miza spirituală şi culturală, ţinând cont de cele mai frecvente necesităţi ale familiei de români. Întreaga promoţie reprezintă, de fapt, o punere în practică a valorilor brand-ului Dr. Oetker în contextul tradiţiilor şi culturii româneşti!

Compania germană Dr. Oetker are o tradiţie de peste 120 de ani pe plan internaţional, iar în România activează încă din anul 1998.
Astăzi, Dr. Oetker România ocupă, cu cele peste 230 produse, poziţia de lider de piaţă pe toate categoriile sale: ingrediente de patiserie, deserturi, conservanţi, musli, pizza & snack-uri congelate. Dr. Oetker vine in sprijinul consumatorilor, oferindu-le solutii la îndemână pentru cele mai delicioase şi rapide deserturi de casă precum şi produse gata preparate ce aduc deliciul oricărui moment.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod