Un nou weekend de rasfat la Baneasa Shopping City

27 Martie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Un nou weekend de rasfat la Baneasa Shopping City

Femeile care nu au reusit inca sa beneficieze de serviciile gratuite de la Styling Cornere mai au ocazia sa o faca in urmatoarele doua zile.

Domnisoarele si doamnele care fac cumparaturi de minim 100 lei in Baneasa Shopping City si Feeria se pot lasa rasfatate prin sedintele gratuite de masaj oferite de terapeutul Marius Dinca, machiaj profesionist si sfaturi din partea Sephora si The Body Shop, manichiura de la Perfect Nails si hair styling realizat de specialistii Kerastase si Pantene.

Perrier si Nestle vor imparti bauturi si batoane de cereale tuturor celor insetati de cumparaturi, pentru a ne aminti ca energizarea este importanta.

Toate acestea sunt puse la dispozitia cumparatoarelor in cadrul celor doua Styling Cornere, unul amplasat in Baneasa Shopping City si altul in Feeria.


Cei mici nu vor fi nici ei neglijati, astfel ca se vor putea bucura de prezenta mascotelor favorite in acest weekend, in Baneasa Shopping City. Copii se vor intalni cu Alba ca Zapada, Minnie si mascota Puy  si se vor putea distra pe seama baloanelor modelate, a tatuajelor temporare cu sclipici si a fotografiilor la minut. Cei mai indrazneti dintre acestia isi vor putea lasa fata pictata de catre specialistii in face-painting.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod