Un nou videoclip cu Michael Jackson

de Nicoleta Tarantus, 15 Octombrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Un nou videoclip cu Michael Jackson
Videoclipul se numeşte "One More Chance", nu a fost făcut public niciodată, şi va fi lansat în cadrul unei colecţii complete de scurtmetraje muzicale şi videoclipuri ale regelui pop, potrivit site-ul oficial.

Colecţia va conţine trei DVD-uri şi poartă numele "Michael Jackson's Vision", fiind lansată în magazine pe 22 noiembrie. Toate videoclipurile megastarului au fost remasterizate digital atât video cât şi audio.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • maritzikaa pe 29 Oct 2010, 00:09
    mj

    acum ascult"ain't no sunshine"pe care il canta pe la 10 ani. ma cutremura forta, sensibilitatea, claritatea sunetului. parca inlocuieste un cor de ingeri. e extraordinar. cata inima sa ai ca la acea varsta sa exprimi atatea trairi. cautati melodia si veti avea revelatia inepuizarii prezentei si a darului pe care il reprezinta el ptr noi.

    1
    1

  • Flory pe 15 Oct 2010, 20:16
    Si

    Excelent. Din colectia mea lipsea un material cu toate clipurile lui MJ.

    1
    1

  • Athina-Aurelia Costea pe 15 Oct 2010, 15:34
    Ma bucur nespus de mult dar....

    Nu pot decat sa ma bucur din tot sufletul pentru acest nou omagiu pe deplin meritat de catre INGERUL MICHAEL !! DUMNEZEU sa-i rasplateasca cu bunatati pe toti cei care , prin cel mai marunt gest, sub orice forma, fac dovada pretuirii cuvenite si pastreaza astfel vii memoria, numele si creatia Dragului meu si al nostru INGER , cu o conditie totusi : intentia sa fie sincera, eliberata de orice urma de interes personal.

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod