Un nou serial turcesc “Furtună pe Bosfor” va începe din 5 octombrie, la Kanal D

“Furtună pe Bosfor”, revelaţia momentului în materie de seriale turceşti, va fi difuzat la Kanal D începând din 5 octombrie, în fiecare luni şi marţi, de la ora 20:00.

Producţia (”Paramparca” – titlu original) a înregistrat un succes uriaş în Turcia şi îl are în distribuţie, în rolul principal, pe Erkan Petekkaya, cel care l-a interpretat pe Rîza în serialul “Dila” şi pe Ali în “Trădarea”.

De asemenea, telespectatorii vor recunoaşte în distribuţie şi o actriţă foarte iubită de publicul din România, Nurgul Yesilcay, pe care au urmărit-o în “Dragoste şi pedeapsă”.

Serialul aduce în atenţia publicului destine care se despart şi apoi se întrepătrund, drama unor părinţi rupţi de copiii lor printr-o farsă a vieţii, alegeri extrem de dificile.

Pentru rolul din „Furtună pe Bosfor”, Erkan Petekkaya a fost nevoit să se pregătească cu un an înainte de începerea filmărilor.

Actorul a mers intens la sală şi a trecut printr-o schimbare radicală de look pentru deveni cuceritorul bărbat din lumea bună – Cihan.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod