Un nou material video E!- I Am Cait

În acest clip I Am Cait, o vedem pe Caitlyn Jenner stând trează toată noaptea gândindu-se la subiectul trangender. Caitlyn Jenner este frământată de multe gînduri.
În noul clip al premierei seriei documentare de opt episoade I Am Cait ce va transmisă de E! din 2 august, Jenner recunoaște că are probleme cu somnul. De ce este trează la 4:32 dimineața? Așa cum explică în acest material video, ea dorește să fie un bun model și să ajute comunitatea transgender.  Fără machiaj, stând în pat, Jenner își înregistrează singură gândurile: “Îmi pare rău că acești oameni, în special tinerii, trec prin momente atât de dificile în viață.
Nu vrem ca oamenii să moară sau să fie uciși din aceast motiv. Cât de mare este responsabilitatea pe care o am față de această comunitate! Voi face oare totul corect? Voi spune lucrurile corect? Voi reuși să proiectez imaginea corectă? Gândurile astea mi se învârt în cap. Sper că va fi bine. Sper că va fi bine
”.

Jenner nu are motive de îngrijorare. După ce ea a anunțat public că este transgender, a avut prilejul să vorbească cu mulți membri ai  acestei comunități, care i-au mulțumit și care au fost inspirați de mărturisirea sa.
Așa cum a declarat în numărul din iulie al revistei Vanity Fair “De la interviul cu Diane Sawyer, în fiecare zi…am un sentiment extraordinar când merg la căsuța poștală…Primesc în fiecare zi scrisori de la acești oameni din întreaga lume. Am primit multe scrisori de la femei transgender, mi-au spus povestea lor și ce extraordinar s-au simțit când au văzut materialul realizat de Diane”.

Jenner își amintește că a primit o scrisoare de la o femeie transgender din New York.
Avea atât de multe lucruri interesente de spus, la sfârșitul scrisorii a lăsat numărul de telefon, așa că am sunat-o. Cred că a fost foarte surprinsă de telefonul meu”.  Conversația telefonică a durat “aproape 45 de minute”. Jenner a spus că hotărîse să o sune pe acea femeie și din alt motiv. “Am devenit reprezentativă pentru foarte mulți, dar cum pot să fac lucrurile să funcționeze mai bine? Singurul lucru pe care-l pot face este să le vorbesc oamenilor.

 I Am Cait are premiera duminică, 2 august,  la 21:00, în exclusivitate la E!.
Vezi filmul pe pagina de facebook I am Cait: https://www.facebook.com/IAmCait
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod