Un nou magazin online cu produse organice

Facebook Twitter Comenteaza
Un nou magazin online cu produse organice

Incepand de astazi, 6 mai, www.rangali.ro pune in vanzare o varietate de produse organice destinate ingrijirii tenului, corpului si intretinerii casei.

Noul magazin comercializeaza produse organice, create pentru a avea un impact cat mai mic asupra naturii, fiind fabricate in proportie de 95% din ingrediente naturale, crescute fara ingrasaminte chimice.

Organic nu inseamna natural, ci mai mult decat atat. Principala diferenta intre natural si organic consta in faptul ca, pentru produsele naturale nu exista un regulament strict, in timp ce pentru cele organice trebuie sa se respecte o legislatie foarte exacta.
Astfel, un produs se poate numi organic si poate afisa acest lucru pe eticheta doar daca ingredientele si procesul de fabricatie nu implica radiatii, pesticide, ingrasaminte chimice sau modificare genetica.

Produsele ce se pot cumpara de pe www.rangali.ro sunt destinate infrumusetarii si intretinerii fetei, corpului si casei, dar si rezolvarii mai multor probleme: piele uscata, sensibila, acnee, par uscat sau deteriorat, celulita, pot asigura protectie solara, sunt recomandate pentru sarcina, etc.

Rangali comercializeaza marci cunoscute de produse organice: Essential Care (produse pentru pielea foarte sensibila si predispusa la eczeme), Earth Friendly Baby (produse pentru copii), NVEY ECO (produse pentru machiaj), Natracare (produse pentru igiena intima), Natural House.

Rangali se va implica in proiectul "Adopta un copac" si va adopta lunar copaci pentru a compensa efectele nocive ale transportului auto destinat livrarii.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Roxana pe 18 Oct 2009, 17:47
    Cosmetice organice de calitate

    Exista si alternative mai ieftine pentru cosmeticele organice, le gasiti la www.biobeauty.ro

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod