Un nou concept Sistem - Street Eco Tour

22 Iulie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Un nou concept Sistem - Street Eco Tour

Trupa Sistem lanseaza in aceasta vara un nou concept de eveniment: street eco tour, care are scopul de a atrage atentia asupra curentului eco si a problemelor mediului.

Street eco tour este gandit in ideea de a economisi cat mai multa energie. Concertele au loc numai pe perioada zilei, sunt semi-unplugged, iar efectele de lumini si videoproiectie lipsesc in totalitate (in cadrul concertelor mari acestea sunt cele mai mari consumatoare de energie).

"Street eco tour este un gen de turneu neconventional.
Show-urile au loc in locatii neconventionale, pe strazi, in parcuri sau piete publice unde vorbim tuturor celor care iau parte la spectacolul nostru despre diverse subiecte legate de ecologie. In acest prim turneu promovam importanta reciclarii telefoanelor mobile si a tuturor deseurilor electrice, electronice si electrocasnice (prescurtat: DEEE)"  explica Zoli Toth, liderul trupei Sistem si initiatorul acestui concept.

Primele concerte din street eco tour s-au desfasurat in 4 orase : Piatra Neamt, Botosani, Sibiu, Brasov.
Peste 10000 de oameni au participat la aceste evenimente. Urmatorul concert al acestui turneu va avea loc pe 23 iulie, incepand cu ora 19:00, la Timisoara in Piata Victoriei.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod