Un miliardar de 81 de ani s-a însurat cu un model Playboy de 24 de ani

Kim Kardashian a venit cu mama sa la nunta miliardarului austriac


De altfel, Richard Lugner a fost nemulţumit de Kim Kardashian, declarând presei austriece că, în loc să respecte programul stabilit şi să danseze cu el, vedeta a filmat împreună cu mama sa pentru reality show-ul "Keep Up with the Kardashians". "Kim este enervantă. Mă supără pentru că nu respectă programul. Filmează şi nu vrea să mă aibă în preajmă. Invitata ar trebui să fie cu mine şi nu în alte locuri, asupra cărora nu am căzut de acord", a spus Lugner.

Nu am intenţionat să ne îndrăgostimRichard Lugner
Pe de altă parte, conform site-ului tmz.com, Kim Kardashian le-ar fi spus celor din anturajul său că "Lugner a fost agresiv" şi i-ar fi cerut să scape de personalul său de securitate, pentru a rămâne singur cu ea.

Se pare că starleta americană a refuzat şi invitaţia la dans a miliardarului, preferând să îşi petreacă timpul alături de mama ei, Kris Jenner.

Kim Kardashian şi mama ei au părăsit în grabă balul din acest an din cauza unui incident rasist, în timpul căruia vedeta de reality-show a fost abordată de un bărbat caucazian care îşi vopsise faţa în negru.
Soţul starletei este rapperul american de culoare Kanye West.

Balul are loc în marele auditorium al Operei de Stat din Viena şi a fost inaugurat în 1854. Din programul artistic al serii fac parte momente de balet şi vals.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod