Un miliardar de 81 de ani s-a însurat cu un model Playboy de 24 de ani

Richard Lugner a plătit-o bine pe Kim Kardashian pentru ca starleta să vină la nunta lui

 

Mireasa a părut un personaj desprins din filmele animate produse de studiourile Disney, notează site-ul citat de Mediafax. Rochia ei a constat într-o bustieră decorată cu numeroase pietre preţioase, o rochie lungă şi vaporoasă de culoare mov şi un voal alb.

"Nu am intenţionat să ne îndrăgostim", declarase Cathy Schmitz în urmă cu câteva luni într-un interviu acordat agenţiei de presă germane DPA.

"S-a întâmplat pur şi simplu. Dragostea nu ţine cont de vârstă", a adăugat ea.

În afară de diferenţa de vârstă, totul se potriveşte între noiRichard Lugner
Richard Lugner este un magnat celebru în Austria, unde a făcut avere cu ajutorul unor afaceri în industria de construcţii. Ulterior, el a devenit cunoscut în lumea întreagă invitând o serie de femei celebre la ediţiile anuale ale Balului Operei de la Viena.

Printre vedetele care i-au fost alături s-au aflat actriţe celebre precum Sophia Loren, Faye Dunaway, Claudia Cardinale, Raquel Welch, Farrah Fawcett, Pamela Anderson, Carmen Electra şi Gina Lollobrigida, dar şi starlete în ascensiune, precum Paris Hilton, Dita von Teese şi Kim Kardashian.

Una dintre tradiţiile nescrise ale evenimentului este însă aceea ca magnatul Richard Lugner, în vârstă de 81 de ani, să invite în fiecare an în loja sa o vedetă internaţională pentru a-l însoţi la acest bal, cel mai important din sezonul vienez, care se bucură de o mare acoperire mediatică.

Anul acesta, vedeta invitată la bal a fost starleta americană Kim Kardashian, pe care milionarul austriac a plătit-o cu 500.000 de dolari ca să-i fie parteneră.

Kim Kardashian a venit însă la eveniment însoţită de mama sa, Kris Jenner.
Deşi a sosit la bal la braţul lui Richard Lugner, Kardashian a asistat la spectacol alături de mama sa, într-o lojă VIP separată de cea a magnatului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod