Un mic ajutor pentru Sonia!

Sonia este o minune de copil care la cei opt ani ai săi ne dă tuturor o lecție impresionantă de viață.
Nimic nu este imposibil iar o ușă închisă înseamnă să alegi un nou drum nicidecum să-l consideri încheiat pe acesta. Născută cu o gravă afecțiune la inimă în urmă cu opt ani, Sonia a trecut prin mai multe încercări decât mulți oameni de-a lungul întregii vieți și de fiecare dată a reușit. Grație perseverenței părinților și ajutorului primit din partea oamenilor, de multe ori necunoscuți. Acum Sonia are nevoie de încă o operație complicată la inimă, care costă 98.000 USD,depășind posibilitățile familiei.

Numeroși prieteni s-au alăturat efortului familiei de a strânge banii necesari, una dintre cele mai inedite soluții venind de la retailerul online www.pantofioriveseli.ro.
Fondatorii magazinului au deschis pe platforma online o licitație caritabilă al cărei mecanism este pe cât de simplu pe atât de inedit. Potențialii clienți sunt invitați să intre în secțiunea ”Ajutor pentru Sonia” și să liciteze pentru una dintre cele 25 de perechi de pantofiori incluse în licitație. Câștigător va fi declarat clientul care oferă cel mai mare preț iar suma achitată de acesta va fi direcționată în contul destinat Soniei. Licitația se află în plină desfășurare, ultima zi în de înscriere fiind stabilită pentru 31 ianuarie 2016.
Cei interesați să o ajute pe Sonia participând la licitația caritabilă organizată de pantofioriveseli.ro pot afla mai multe informații pe: www.pantofioriveseli.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod