Un băiețel de doi ani și-a salvat fratele geamăn prins sub un dulap. Imagini incredibile

Se spune că organismul uman este capabil de lucruri uimitoare în momente de tensiune maximă și situații care ne pun viața în pericol. Dar nimeni nu s-ar fi așteptat ca acest lucru să fie valabil și în cazul copiilor, care sunt considerați vulnerabili și fragili.
Un băiețel de numai doi ani, din Statele Unite, demonstrează că forța vine din interior.

Camera de supraveghere din dormitorul a doi frați gemeni în vârstă de doi ani a surprins momentul incredibil în care unul dintre băieței împinge un dulap masiv pentru a-și salva frățiorul prins sub el.

Copiii încercau să escaladeze dulapul din camera lor, iar piesa de mobilier a căzut peste unul dintre ei, care a rămas blocat dedesubt.

Părinții se aflau în altă parte a locuinței lor din Orem, Utah, Statele Unite și nu au auzit zgomotul, potrivit huffingtonpost.com.
Abia când au văzut filmarea au realizat ce s-a întâmplat. Micuțul Bodie l-a salvat pe fratele său geamăn, Brock.

În filmarea realizată de camera de supraveghere se observă cum copilul evaluează situația înainte de a încerca fără succes să ridice dulapul. Micuțul abordează o nouă strategie și împinge dulapul, eliberându-și fratele.

Mama băieților a declarat pentru KUTV că gestul eroic al lui Bodie demonstrează legătura puternică dintre fiii săi gemeni.

Părinții copiilor au mărturisit că au ezitat înainte de a face filmarea publică.
"Am simțit că sunt cea mai rea mamă din lume", a spus femeia. Dar au ajuns la concluzia că filmulețul le-ar putea fi de folos părinților din întreaga lume, sperând să tragă un semnal de alarmă asupra dulapurilor care nu sunt fixate în pereți.



Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
5 Ianuarie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod