Un actor din The Vampire Diaries și Once Upon A Time vine la East European Comic Con

David Anders, actorul american cunoscut publicului din seriale ca The Vampire Diares, Heroes, Alias sau Once Upon A Time, vine în Romania la East European Comic Con, cel mai mare eveniment din estul Europei dedicat pasionaţilor de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video, ce va avea loc anul acesta la Romexpo, in perioada 27-29 mai.
Anders i se alatura lui Mark Pellegrino, celebrul actor care i-a dat nastere lui Lucifer in serialul de succes Supernatural.
David Anders este recunoscut drept un actor versatil, maestru al personajelor negative, care s-a făcut remarcat de-a lungul timpului în rolurile lui Julian Sark din Alias, Adam Monroe din Heroes, John Gilbert din The Vampire Diares, Troy Cutler din Necessary Heroes sau Dr. Whale din Once Upon A Time. Anders a mai avut aparitii episodice in seriale foarte populare ca CSI, Grey’s Anatomy, House, Arrow, Criminal Minds ,24, Charmed, Warehouse 13 sau Stalker.

În prezent, actorul se bucură de succes în rolul lui Blaine DeBeers în show-ul TV iZombie.

Anders s-a remarcat mai ales prin rolul din The Vampire Diares, acolo unde l-a interpretat pe John Gilbert, un antagonist important în acțiunea serialului, fiind și tatăl Elenei Gilbert, unul dintre personajele principale.

La fel cum ne-a obişnuit în fiecare an, East European Comic Con devine destinaţia est-europeană pentru toţi pasionaţii de filme, seriale, benzi desenate, jocuri şi internet.

Dacă anul acesta am avut peste 30.000 de vizitatori care au învăţat dansul Haka de la Manu Bennett, actorul din Spartacus şi Arrow, şi au aflat care este legatura dintre T-Bag din Prison Break (Robert Knepper) şi Romania, în 2016 ne propunem să oferim publicului o experienţă şi mai fascinantă.
Astfel, chiar dacă nu vom divulga acum numele următorilor invitaţi la ediţia de anul viitor a East European Comic Con, putem confirma că va exista un actor sau o actriţă din cel mai popular serial al momentului, Game of Thrones.
 

Abonamentele pot fi achiziţionate din reţeaua EVENTIM, la preţul de 79 de lei, până în data de 29 februarie.

East European Comic Con se va desfăşura la Romexpo, în perioada 27-29 mai 2016, şi este organizat de Pineberry Studio și Kickoff Events.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod