Ultimul spectacol "Chicago"

Facebook Twitter Comenteaza
Ultimul spectacol

Pe 31 mai, de la ora 18:30, se va juca ultima reprezentatie a spectacolului "Chicago" pe scena Teatrului National Bucuresti. Bilete au fost puse in vanzare la casa de bilete a Teatrului National (rezervari la 021.314.71.71) iar mai multe informatii se pot afla de pe pagina web a spectacolului: www.muzicalulchicago.com.

Este al treilea an si ultimul in care "Chicago" se joaca pe scena Nationalului Bucurestean aproape la fiecare sfarsit de saptamana.
"Muzicalul Chicago" este primul muzical autentic montat pe o scena din Romania iar distributia sa este una de exceptie: Aurelian Temisan, Anca Turcasiu, Monica Davidescu, Ozana Barabancea, Ioan Andrei Ionescu, Vasile Calofir, Radu Captari, Orodel Olaru, Adriana Dragut.

"Muzicalul Chicago" este o poveste despre crime, avaritie, coruptie, violenta, exploatare, adulter si tradare, in care Roxie Hart este inchisa dupa ce isi ucide iubitul. In inchisoarea condusa de Mama Morton, o intalneste pe Velma Kelly, prin intermediul careia afla despre avocatul Billy Flynn, cel care o ajuta sa-si faca povestea cunoscuta.

Preturile biletelor sunt: 55 RON (in sala), 40 Ron (la loja), 32 si 25 RON (la balcon).

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod