Ultimul episod din primul sezon al serialului britanic Dr. Foster, marti la Diva

Primul sezon al serialului britanic Dr. Foster, despre medicul Gemma Foster, care descoperă că soțul ei, Simon, are o aventură extraconjugală, se apropie de final. Ultimul episod poate fi urmărit marți, 5 aprilie, la ora 21:00, numai la DIVA.

Pe măsură ce descoperă secrete care o zdruncină din rădăcini, doctorul Gemma Foster reacționează din ce în ce mai imprevizibil. În finalul sezonului, Gemma este decisă să-l demaşte, în sfârşit, pe Simon şi să se asigure că acesta pierde absolut tot. Aşa că va face orice pentru a-şi atinge scopul, iar consecinţele vor fi explozive. Gemma dezvăluie minciunile lui Simon în timpul unei cine festive, dar ea tot nu va fi mulţumită şi dorinţa de răzbunare este gata să îi scape de sub control.

Serial dramatic britanic Dr.

Foster urmărește povestea medicului Gemma Foster (Suranne Jones), care, atunci când l-a cunoscut pe soţul ei, Simon (Bertie Carvel), în Londra, cu 14 ani în urmă, a renunţat la viaţa citadină pentru a se stabili în orăşelul natal al lui Simon, Parminster. Aici şi-a creat viaţa de familie pe care şi-a dorit-o întotdeauna.

Acum, Gemma este o figură respectată a comunităţii, medic generalist şi mama lui Tom (Tom Taylor), care are 11 ani, trăind o viaţă aparent perfectă şi din exterior, şi din interior.

Totul se schimbă atunci când Gemma Foster începe să suspecteze că soţul ei ascunde un secret întunecat şi sapă după indicii. Adevărul o va şoca profund. Revenindu-şi după secretele descoperite, Gemma trebuie să ia o decizie.

Mai mult, trecutul şi prezentul lui Simon nu sunt ceea ce par, iar investigaţiile Gemmei descoperă că acesta nu a ascuns de ea un singur secret. Difuzat pentru prima dată de postul BBC One în septembrie 2015, serialul îi are în distribuție pe Suranne Jones, Bertie Carvel, Tom Taylor, Thusitha Jayasundera, Martha Howe-Douglas și alții.

Nu pierdeți ultimul episod din sezonul 1 al seriei britanice Dr. Foster marți, 5 aprilie, la ora 21:00, numai la DIVA.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod