Ultimele bilete pentru un loc in fata scenei la Depeche Mode

17 Noiembrie 2008
Facebook Twitter gplus Comenteaza
Ultimele bilete pentru un loc in fata scenei la Depeche Mode

Pe 16 mai 2009, trupa va concerta in Parcul Izvor din capitala, in cadrul turneului mondial "Tour of the Universe 2009".

Din momentul punerii in vanzare a biletelor pana in prezent, locurile din fata scenei aproape s-au epuizat, la acest moment fiind disponibile mai putin de 300 de bilete in acest sector, acestea putand fi comandate pe parcursul zilelor urmatoare de pe site-ul www.myticket.ro, la pretul de 190 lei. Celelalte categorii de bilete, respectiv 100, 120, si 360 lei (cele VIP) pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta si online, de pe myticket.ro.

Turneul din 2009 marcheaza aparitia celui de-al doisprezecelea album de studio si cel de-al 28-lea an din cariera Depeche Mode. De asemenea, "Tour of the Universe" va fi si primul turneu al trupei ce va include concerte de anvergura, pe stadioane, in 28 de orase, din 22 de tari. Dave Gahan, Martin Gore si Andy Fletcher se afla in prezent in studio, in New York, unde lucreaza la noul material ce urmeaza a fi lansat in luna aprilie a anului urmator.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • toros pe 22 Nov 2008, 20:10
    bilet

    din prima zi am luat bilet in sector A ce pula mea ca sa prind ahahaha ahaahha,ca in 2006 am stat in sectoru b unde se vedea ca pula mea sculata

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod